Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Ώρα Ευρώπης για τον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ευρωπαϊκό παιχνίδι έχει σήμερα (14/10, 20:00) η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, η οποία αντιμετωπίζει την Λιντζ στην Αυστρία στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για το Round 2 του EHF European League.

Ο Δικέφαλος ξεκινά τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη, έχοντας μία άκρως απαιτητική δυάδα αγώνων απέναντι στην αυστριακή Λιντζ. Το σύνολο του Παναγιώτη Γούσιου ταξίδεψε στην Αυστρία, προκειμένου να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στην Μίκρα (21/10, 18:00).

Σήμερα ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την δευτεραθλήτρια Αυστρίας, Λιντζ, μία έμπειρη ομάδα από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η οποία έχει στην τροπαιοθήκη της επτά πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα Αυστρίας.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω Live Streaming ΕΔΩ.

Οι δηλώσεις του προπονητή, Παναγιώτη Γούσιου, στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Ο αντίπαλος μας, πέρα από τη δυναμική του και το ομαδικό παιχνίδι, έχει κάποιες μονάδες οι οποίες ξεχωρίζουν και σημειώνουν το μεγαλύτερο σκοράρισμα. Θα πρέπει να προσαρμόσουμε το παιχνίδι σε αυτούς, ώστε να τους βγάλουμε από τις αγωνιστικές συνήθειες τους. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και ταυτόχρονα να έχουμε ένα καλό σκορ, ώστε να διεκδικήσουμε την πρόκριση το επόμενο Σάββατο στην έδρα μας».


Τελευταία νέα

Το «ασπρόμαυρο» πάρτι σε 11 λεπτά! (video)

Ο ΠΑΟΚ πήρε την νίκη με 2-0 στο κρίσιμο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό και παρέμεινε ζωντανός για την κατάκτηση...

Στην ίδια κατηγορία