Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Θέλει να κάνει την Όσιγιεκ… Μπενφίκα ο Μπότο

Δημοφιλή

Μετά τη θητεία του στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ο Ζοσέ Μπότο έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αναλαμβάνοντας χρέη αθλητικού διευθυντή στην Όσιγιεκ, με το φημολογούμενο ενδιαφέρον των δύο πλευρών να παίρνει επίσημη υπόσταση.

Σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος σε podcast που φιλοξενήθηκε προ λίγων ημερών, το κροατικό κλαμπ συνιστά το νέο του κεφάλαιο υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως «νιώθω καλά γιατί πιστεύω ότι μπορώ να φέρω κάτι νέο σε αυτόν τον σύλλογοόχι μόνο να είμαι ένας στη δομήαλλά να είμαι υπεύθυνος για την αθλητική πολιτική και την αθλητική στρατηγική».

Αφορμή δοθείσης μάλιστα από την επίσημη παρουσίασή του διευκρίνισε μεταξύ άλλων πως επιθυμεί να μετατρέψει την Όσιγιεκ σε… Μπενφίκα. «Τόσο η Μπενφίκα όσο και η Σαχτάρ δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο. Πρώτον, θέτουν έναν στόχο και στη συνέχεια δεν απομακρύνονται από αυτό το μονοπάτι, αν και μπορεί να υπάρχουν κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν ανά πάσα στιγμή. Θέλω να το επαναλάβω και εδώ, στο νέο εργασιακό μου περιβάλλον», εξήγησε χαρακτηριστικά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ευελπιστεί ότι, στο τέλος του συμβολαίου του «Όσιγιεκ θα είναι καλύτερη και ισχυρότερη σε όλα, σε σύγκριση με το παρόν».

Τι έφερε όμως επί της ουσίας τον Ζοσέ Μπότο στην Όσιγιεκ; Εντός του κλαμπ είχαν ξεκινήσει προ μηνών οι αναζητήσεις περί στελέχωσης με νέο αθλητικό διευθυντή από τη στιγμή που ο Ίβιτσα Κουλέσεβιτς απομακρύνθηκε από αυτή τη θέση. Εξαρχής, οι Κροάτες δεν ήθελαν να προβούν σε βιαστικές αποφάσεις με γνώμονα την αντικατάστασή του, με το πρώτο «σκανάρισμά» τους στην αγορά να δείχνει τον πρώην αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ. Μία περίπτωση που όπως επισημαίνουν δεν έχει περάσει ποτέ από τον σύλλογο σε επίπεδο παραστάσεων και εμπειριών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ωρα ημιτελικών σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ

Mετά το Τσάμπιονς Λιγκ, σειρά παίρνουν σήμερα το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ με τους συνολικά τέσσερις πρώτους...

Στην ίδια κατηγορία