Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Μαθαίνει αντίπαλο για το Final 8 ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την κλήρωση αναφορικά με τον κλειδάριθμο που θα λάβει ο Πανιώνιος ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών (15-18/2), δεδομένου πως αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 13.00.

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι «κυανέρυθροι», οι οποίοι κατέκτησαν το UNICEF Trophy κόντρα στη Μεγαρίδα, θα πάρουν έναν κλειδάριθμο από το 5 ως το 8 και από την κλήρωση θα προκύψουν τα ζευγάρια των προημιτελικών, βάσει και της βαθμολογίας της Basket League στο τέλος του πρώτου γύρου, καθώς και της συνέχειας ως τον τελικό.

Υπενθυμίζεται πως στο τέλος του Α’ γύρου στη μεγάλη κατηγορία οι ομάδες τερμάτισαν ως εξής: Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Προμηθέας, ΠΑΟΚ, Άρης, Περιστέρι και ΑΕΚ. Τα ζευγάρια που θα προκύψουν θα αγωνιστούν ως εξής: 1-8, 2-7, 3-6, 4-5 και ως εκ τούτου οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μπορούν να συναντηθούν μόνο στον τελικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δεν χαλάνε τα γούρια στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ διέλυσε και τον Παναθηναϊκό, πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πλέον έχει μπροστά του έναν πραγματικό...

Στην ίδια κατηγορία