Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τακιανός: «Εμφάνιση υψηλού επιπέδου»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ mateco δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, γνωρίζοντας την ήττα με 97-845 για την 10η αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα του Φώτη Τακιανού πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση, με δεδομένη τη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ωστόσο δεν ήταν αρκετή για να έρθει το διπλό.

Ο κόουτς της ομάδας μίλησε για την επίδοση των «ασπρόμαυρων», αλλά και το επερχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Περιορίσαμε την επιθετική λειτουργία του Παναθηναϊκού, που είναι σε υψηλό επίπεδο. Η απουσία του Χάρισον και τα φάουλ που δεχθήκαμε ήταν καθοριστικά, γιατί είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα. Στο τέλος έπρεπε να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις.

Η εμφάνιση της ομάδας ήταν σε υψηλό επίπεδο. Θα μας χρειαστεί το παιχνίδι, η εμφάνιση και το επίπεδο συγκέντρωσής μας ενόψει του επόμενου αγώνα.

Έχουμε ταξίδι με αρκετή κούραση και τραυματισμούς. Παίζεται η πρώτη θέση απέναντι στην Χάποελ. Θα ετοιμαστούμε, θα καταστρώσουμε το πλάνο μας και θα δώσουμε το 100%».


Τελευταία νέα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ολοένα σφίγγει ο κλοιός-νέοι διάλογοι στη δημοσιότητα

Σε ακόμη μια σύλληψη προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια στο Ρέντη και τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Όπως...

Στην ίδια κατηγορία