Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα… περίεργα κι οι γκάφες

Δημοφιλή

Μετά την υπόθεση της δήθεν πολυϊδιοκτησίας, η ΕΕΑ που συνήθως βρίσκεται σε… ύπνωση, ξύπνησε και επανήλθε σε μια προσπάθεια να πλήξει την οικογένεια Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ.

Μόνο που στην προσπάθειά της αυτή, η επιτροπή με πρόεδρο τον συνταξιούχο Νίκο Τζουλάκη, κουμπάρο του Λευτέρη Αυγενάκη, τα έκανε… σαλάτα, υπέπεσε σε γκάφες και σε ενέργειες που δείχνουν ότι τα κίνητρά της, μπορεί να μην είναι και τόσο… αγνά.

Η Επιτροπή που διόρισε ο Αυγενάκης, και υπάγεται στο υπουργείο του, κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ, για θέμα που φέρεται να αφορά τον Γιώργο Σαββίδη.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η ανακοίνωση της ΕΕΑ του Τζουλάκη (τους οποίος διαπόμπευσε το CAS στην υπόθεση της δήθεν πολυϊδιοκτησίας), για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ κάνει λεπτομερή αναφορά σε υποτιθέμενο αδίκημα και αναφέρει ονομαστικά το πρόσωπο που φέρεται να αφορά!

Τέτοια ανακοίνωση δεν έχει ξαναβγεί ΠΟΤΕ από την συγκεκριμένη επιτροπή, που προεδρεύει ο κουμπάρος του Αυγενάκη, καθώς πάντα αναφέρεται το άρθρο που φέρεται να παραβιάστηκε από ΠΑΕ ή ΚΑΕ, χωρίς καμία αναφορά σε πρόσωπα.

Το ότι για πρώτη φορά αναφέρει ονόματα, κάνει τον καθένα να σκεφτεί ότι θέλει κι ότι κάτι άλλο μπορεί να κρύβεται πίσω απ΄ αυτή την κίνηση.

Το επίσης εντυπωσιακό είναι ότι η ΕΕΑ αναφέρεται, εκτός του Γιώργου, και στον Νίκο Σαββίδη, δεύτερο γιο του Ιβάν, ο οποίος δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο! Αυτό κι αν είναι χοντρό…

Άλλη μια ένδειξη ότι ίσως τα κίνητρα να μην είναι αυτά που θα ήθελαν να πιστέψει ο κόσμος.

Αυτή η προφανής παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των δύο γιών του Ιβάν Σαββίδη, οδήγησε και τους δύο στην απόφαση, όπως τονίστηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να καταθέσουν μηνύσεις κατά των μελών της συγκεκριμένης επιτροπής και του προέδρου της προσωπικά.

Επί της ουσίας (μάλλον δεν ήταν το ζητούμενο…) θέμα δεν υπάρχει, καθώς η επιτροπή προτρέχει και κάνει άλλη μια γκάφα ολκής, καθώς στο χρονικό σημείο της υπεύθυνης δήλωσης των μελών των διοικητικών συμβουλίων, δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑ αμετάκλητο βούλευμα.

Πολύ χοντρά λάθη όλα αυτά για έναν συνταξιούχο ανώτερο δικαστικό, όπως ο κουμπάρος του Αυγενάκη, Νίκος Τζουλάκης…

Η ΠΑΕ αντέδρασε με μια… οργισμένη ανακοίνωση στην κλήση της ΕΕΑ, μίλησε για εντολοδόχους και “εργαλεία” του Αυγενάκη, τον οποίο χαρακτήρισε ως “τον πιο επικίνδυνο υπουργό αθλητισμού” και επισήμανε ότι για τον ΠΑΟΚ αποτελεί ζήτημα τιμής η αποχώρησή του και η πολιτική του τιμωρία.

Είναι ξεκάθαρο, ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα πρόβλημα να σηκώσει το γάντι, που βρήκε κάτω…


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία