Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Τα λάθη που πρέπει να διορθωθούν κι οι ευθύνες του Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Όλοι πλέον ξέρουν καλά τι δεν λειτουργεί σωστά γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα και δημιουργεί πολλές δυσκολίες στην ποιότητα της ομάδας. Σαββίδης, Λουτσέσκου και Μπότο έχουν κάνει λάθη, τα ξέρουν και λογικά θα τα διορθώσουν.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει την ευθύνη για τα… μεγάλα. Για το πλάνο, για το όραμα που δίνει, για το οργανόγραμμα. Για τις επιλογές συνεργατών που υλοποιούν τα σχέδια. Για τα πιο βασικά. Όταν όλη η ΠΑΕ και οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος του αναλύουν τις βασικές αιτίες της δυσλειτουργίας στα μεταγραφικά, τότε κάτι βλέπουν. Όλοι μαζί! Κάτι βιώνουν που δεν πάει καλά. Και πώς να πάει όταν εμπλέκονται σε ένα τέτοιο ζήτημα πάνω από 12 άνθρωποι, που πολλές φορές ο ένας λειτουργεί ανταγωνιστικά στον άλλο; Η διάθεση υπάρχει από τον ιδιοκτήτη, η δυνατότητα σίγουρα, παρά τα τελευταία αντικειμενικά προβλήματα, λεφτά μπαίνουν πολλά στον ΠΑΟΚ, σίγουρα χρειάζεται από την πλευρά του μία μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που είτε είναι μαζί του, είτε πρέπει να φύγουν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέρει καλά τις δικές του ευθύνες. Λέει ότι δεν του αρέσουν τα καλοκαίρια και οι αλλαγές, αλλά και εκείνος ευθύνεται για επιλογές που έγιναν. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι πολύ συγκαταβατικός σε επιλογές, βγάζει μεγάλο άγχος να μην μείνει χωρίς παίκτες και δίνει οκ για ποδοσφαιριστές αμφιβόλου ποιότητας και στο τέλος διαπιστώνει ότι η ομάδα με αυτούς δεν μπορεί να εξελιχθεί. «Χαλιέται», εκνευρίζεται όταν καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό και εκεί επάνω γίνεται κακό και στην ομάδα.

Ο Μπότο ανέλαβε την υλοποίηση ενός πλάνου ανανέωσης και έχει παραδεχθεί ότι δεν ξεκίνησε καλά ενημερωμένος για τον ΠΑΟΚ. Δεν εκτίμησε καλά τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, έκανε ακριβές κινήσεις με ρίσκο από το εξωτερικό, κινήσεις πολλών εκατομμυρίων, δεν βοήθησε και πάρα πολύ στην προσαρμογή μερικών παικτών από την αρχή και τώρα έφθασε σε ένα σημείο αμφισβήτησης που σίγουρα δεν βοηθάει τη συνολική λειτουργία της ομάδας.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία