Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Προ των πυλών της Τούμπας ο Γιόνι Ότο!

Δημοφιλή

Μία «ανάσα» από τον ΠΑΟΚ φαντάζει ο 29χρονος δεξιός οπισθοφύλακας της Γουλβς, Γιόνι Ότο, δεδομένου πως από πλευράς Μ. Ασίας εκφράζεται η πεποίθηση πως αναμένεται να ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη την επικείμενη Πέμπτη ή ενδεχομένως και την Παρασκευή προκειμένου να ολοκληρωθεί το διαδικαστικό σκέλος της μεταγραφής του με ελεύθερη μεταγραφή από τη Γουλβς.

Κατόπιν του πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε κατέστη σαφές εντός του αγγλικού κλαμπ πως δεν υπολογίζεται από πλευράς Γκάρι Ο΄Νιλ και ως εκ τούτου οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν γύρω από την περίπτωσή του φάνταζαν ιδανικές προκειμένου ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει στην απόκτησή του, αναζητώντας ποιοτική ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνάς του.

Όπως σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά η FORZA προ λίγων ημερών δε από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ζύγισαν τα δεδομένα ενσωμάτωσής του στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου επιδιώκοντας να υπογράψουν τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή με ελεύθερη μεταγραφή. Επί του παρόντος, η υπόθεσή του έχει μπει στη τελική ευθεία και απομένουν διαδικαστικές λεπτομέρειες που τις χειρίζεται η άμεση συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη, Μαρία Γκοντσαρόβα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Επιστροφή στις νίκες για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-1 της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική των play-off της Super...

Στην ίδια κατηγορία