Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Συμπαίκτες» (;) Αλαφούζος – Ατζούν

Δημοφιλή

Αυξάνονται και πληθύνονται οι αναφορές του Ατζούν Ιλιτσαλί με επίκεντρο το «γάμο» του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας και ευρύτερα γνωστός ως «Mr.Survivor», αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της συνεργασίας του πολύπειρου τεχνικού με την ομάδα του Τριφυλλιού.

Στις δηλώσεις που έκανε υπογράμμισε για μία ακόμα φορά την στενή φιλία που τον συνδέει με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο κι άφησε να εννοηθεί πως διατηρεί ανοιχτό κανάλι μαζί του και για ποδοσφαιρικά θέματα.

Άλλωστε μέσω αυτού του καναλιού ήρθε «συστημένος» ο Τερίμ στην Ελλάδα κι ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση των «πρασίνων».

«Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, είναι φίλος μου. Ήταν πολύ λυπημένος και απελπισμένος. Παρόλου που έκανε μια σοβαρή επένδυση, η ομάδα δεν απέδιδε αυτά που ήθελε. Πέρυσι είχαν μια σοβαρή διαφορά βαθμών, αλλά έχασαν το πρωτάθλημα. Ενώ μιλούσαμε, με ρώτησε τη συμβουλή μου. Ο Φατίχ Τερίμ ήρθε στο μυαλό μου επειδή είναι ένας νικητής» τόνισε ο Τούρκος επιχειρηματίας σχετικά με το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον συμπατριώτη του τεχνικό.

Οι Αλαφούζος – Ατζούν παραμένουν σε ανοιχτή γραμμή με τον Τούρκο επιχειρηματία να παρακολουθεί στενά τα έργα και τις ημέρες του Τερίμ στον Παναθηναϊκό και γενικότερα την πορεία της αθηναϊκής ομάδας.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα ψιθυρίζονται τελευταία μεταξύ Αθήνας και Κωνσταντινούπολης, το προσεχές καλοκαίρι «παίζει» σοβαρά ο Ατζούν να κάνει… πάσα τις συμβουλές του στον Αλαφούζο για θέματα που άπτονται του σχεδιασμού του Παναθηναϊκού, όχι απλά με την ιδιότητα του καλού φίλου, αλλά με το νέο ρόλο του «συμπαίκτη» στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Τι σημαίνει αυτό; Ο «Mr.Survivor» φέρεται να συζητάει με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού για την είσοδό του στην αθηναϊκή ομάδα μέσω της αγοράς μέρους μετοχών.

Κάτι που εφόσον συμβεί, αυτομάτως θα κάνει «συμπαίκτες» Αλαφούζο και Ατζούν εκτός από το τηλεοπτικό…γήπεδο και στο ποδοσφαιρικό κι αυτή τη φορά όχι με τη φανέλα του ΣΚΑΪ, αλλά με του Παναθηναϊκού.

Να θυμίσουμε πως ο Ατζούν διαθέτει και ποδοσφαιρικά…ένσημα στο βιβλιάριο του, καθώς είναι ιδιοκτήτης της αγγλικής Χαλ, ενώ προ μηνών κυκλοφόρησαν σενάρια που τον έφερναν να ενδιαφέρεται για την αγορά του Ατρομήτου και του Βόλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το άγχος του Μίσιτς και ο ΠΑΟΚ

Ο Γιόσιπ Μίσιτς είναι ενήμερος για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ τον τσεκάρει και πως υπήρξε ενδιαφέρον για τον...

Στην ίδια κατηγορία