Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Πόρτερ, η κριτική και το κόμπλεξ κατά του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Κατά καιρούς στη χώρα μας έχουν έρθει εκατοντάδες Αμερικανοί παίκτες πολλοί από τους οποίους κουβαλούσαν ένα παρελθόν για το οποίο μπορεί και να μην αισθάνονται υπερήφανοι.

Σχεδόν ποτέ αυτό δεν αποτέλεσε αντικείμενο κριτικής σε σαϊτ, σε ραδιόφωνα σε social. Όταν όμως αφορά τον ΠΑΟΚ φαίνεται πως όλα αλλάζουν. Πρέπει να είναι κάποιος τρομερά εμπαθής για να φτάσει να κατηγορήσει τον ΠΑΟΚ, πως δήθεν υποθάλπει παραβατικές συμπεριφορές.

Καλό είναι λοιπόν να γνωρίζουμε τα εξής: Ο Κέντριν Ναν του Παναθηναϊκού, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ΝΒΑ που έχουν έρθει στην Ευρώπη το 2016 συνελήφθη  με την κατηγορία πως χτύπησε την κοπέλα του Καϊλα Γουϊλιαμς στο κεφάλι και καταδικάστηκε σε 100 ώρες κοινωνικού έργου και 18 μήνες δικαστικής επιτήρησης. Ο Ναν σήμερα εντός και εκτός γηπέδων δίνει την εικόνα ενός άψογου επαγγελματία.

Το 2020 ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα τον Γουϊλι Ριντ ο οποίος το 2017 συνελήφθη μετά από καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία. Στην κατάθεσή της, η Τζασμίν ανέφερε πως την χτύπησε, την έσυρε στο έδαφος και την τράβηξε από τα μαλλιά, ενώ την τραυμάτισε στο χέρι και στο στήθος. Ουδείς βγήκε να κατηγορήσει τον Ολυμπιακό για αυτή την επιλογή.

Φέτος η ΑΕΚ έφερε τον NBAer Μπεν ΜακΛεμόρ γνωστό για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα και τις περιπέτειες που είχε με τον νόμο. Η Μακάμπι το 2020 συνεργάσθηκε με τον Αμάρε Στάντεμαϊρ γνωρίζοντας τις κατηγορίες που αντιμετώπισε για ενδοοικογενειακή βία. Η λίστα ατελείωτη. Όμως κάποιοι βγάζουν μόνο τον ΠΑΟΚ στη σέντρα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία