Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σβαμπ: «Παραδοσιακά δύσκολα τα παιχνίδια στην Τρίπολη»

Δημοφιλή

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA, έκανε ο μέσος του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ, με αφορμή την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης για την 22η αγωνιστική της Super League. Ο Αυστριακός χαφ υπογράμμισε πως η συνέπεια είναι αυτή που βελτίωσε την αγωνιστική εικόνα του Δικεφάλου. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον σημερινό αντίπαλο του ΠΑΟΚ, τον Αστέρα Τρίπολης, και στον τρόπο που πρέπει να αγωνιστούν οι «ασπρόμαυροι», ώστε να φύγουν με το διπλό από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Ήταν μια πολύ καλή περίοδος για εμάς, που μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Είχαμε καλά αποτελέσματα, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και αυτό μας έδωσε ένα boost για τη συνέχεια».

Για το τι άλλαξε στην ομάδα:

«Ξέρουμε ότι η σεζόν είναι μεγάλη. Μπορεί να κάνεις μια καλή περίοδο και να σου έρχονται θετικά όλα τα αποτελέσματα. Μπορεί κάποια στιγμή να υποφέρεις και να μην καταφέρνεις να κερδίσεις. Εμείς έχουμε καταφέρει να έχουμε μεγαλύτερη συνέπεια και αυτό είναι η μεγαλύτερη διαφορά. Στην αρχή παλεύαμε αλλά μπορεί να μην καταφέρναμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Έχουμε καταφέρει να αποφεύγουμε τις ήττες. Κάθε ομάδα έρχεται να παίξει απέναντί μας ξέροντας ότι είναι δύσκολο να μας κερδίσει. Εμείς έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε είτε με ένα γκολ διαφορά είτε να μην χάνουμε. Ο κύριος παράγοντας της μεταμόρφωσης της ομάδας είναι η συνέπεια».

Για το ροτέισον:

«Στο πρώτο κομμάτι της σεζόν δεν είχαμε πολλά παιχνίδια να διαχειριστούμε, είχαμε κυρίως ένα ματς την εβδομάδα. Δεν ήταν απαραίτητο να γίνεται τόσο ευρύ ροτέισον. Με τον ερχομό του Ιανουαρίου ήταν αναγκαστικό, λόγω του Κυπέλλου έχουμε παιχνίδι ανά τρεις ημέρες. Αυτό μας βοήθησε γενικά σαν ομάδα. Είναι πολύ πιο εύκολο για εναν παίκτη να έρχεται σε μια ομάδα με αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι το κλειδί. Είτε παίζω από την αρχή, είτε έρχομαι από τον πάγκο, είναι πιο εύκολο να μπαίνω και να παίζω σε μια ομάδα με αυτοπεποίθηση».

Για το που θα εξαρτηθεί το ματς με τον Αστέρα:

«Το εκτός έδρας παιχνίδι στην Τρίπολη είναι πάντα δύσκολο παραδοσιακά. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν αλλάξει τον τρόπο που παίζουν. Είναι μια συμπαγής ομάδα, που αμύνεται μεθοδικά και έχει βρει τον τρόπο να μην δέχεται πολλά γκολ. Είναι επικίνδυνοι στις στατιστικές φάσεις. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να παίξουμε σωστά στο αμυντικό κομμάτι και στην επίθεση θα έχουμε ευκαιρίες. Το κλειδί θα είναι όμως η αμυντική μας συμπεριφορά».


Τελευταία νέα

Απίστευτο! Δεν κάλεσαν τον Αλμέιδα σε απολογία

Τις κλήσεις σε απολογία για την 8η αγωνιστική της Super League ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, κι ενώ σε αυτές...

Στην ίδια κατηγορία