Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η προϊστορία του Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Αντιμέτωπος με τον Αστέρα Τρίπολης θα έρθει ο ΠΑΟΚ σε λίγες ώρες, καθώς η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε αριθμούς και ενδιαφέροντα στοιχεία για τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2022-23 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης “. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στους Αρκάδες.

O ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες στην τελευταία του επίσκεψη στην Τρίπολη, έπειτα από τρία ματς που δεν είχε καταφέρει να πάρει το απόλυτο απέναντι στον Αστέρα. Ο Βιεϊρίνια με πέναλτι που είχε κερδίσει ο Μπίσεσβαρ είχε σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ είχε δημιουργήσει ένα αήττητο σερί με επτά ματς (έξι νίκες και μία ισοπαλία) σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας ανεξάρτητα έδρας, αλλά αυτό έσπασε από την ομάδα της Αρκαδίας στις 27 Φεβρουαρίου 2021, η οποία σε μια τριάδα διαδοχικών αγώνων σημείωσε δύο νίκες και ένα ματς τελείωσε ισόπαλο.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν η επικράτηση και στα δύο παιχνίδια της περσινής σεζόν, με το 1-0 στην Τρίπολη και το 3-2 στην Τούμπα, ενώ στην αναμέτρηση του α’ γύρου υπήρξε ισοπαλία 2-2 στην Τούμπα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει αποδειχθεί «κακός δαίμονας» του ΠΑΟΚ ο Αστέρας Τρίπολης, αφού υπάρχει ένα σερί με οκτώ αγώνες ανεξάρτητα έδρας από τις 16 Φεβρουαρίου 2014 μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου 2016 με πέντε νίκες της ομάδας της Αρκαδίας και τρεις ισοπαλίες.

Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 19 φορές για το πρωτάθλημα με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έχει επικρατήσει στις δέκα, υπάρχουν τρεις ισοπαλίες και έξι νίκες του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει 19 τέρματα στην Τρίπολη, με τον Κουλούρη να είναι ο μόνος που έχει σκοράρει δύο φορές στον ίδιο αγώνα, ενώ ο Αθανασιάδης βρήκε δίχτυα σε δύο διαφορετικά ματς. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει σημειώσει ήδη δύο γκολ σε πέντε ματς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ένα στην Τούμπα και ένα στην Αρκαδία.

Οι τρεις από τις πέντε νίκες του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη είναι με 2-1, ενώ οι άλλες δύο είναι με 2-0 και 3-0, ενώ μόλις πέρσι κατάφερε να κάνει την πρώτη του νίκη με 1-0 εκεί. Μόνο μια αναμέτρηση υπάρχει χωρίς γκολ, αφού μια παρουσία έχει το 0-0, ενώ δύο ισοπαλίες τους είναι με 1-1. Ο Αστέρας Τρίπολης από την πλευρά του έχει τέσσερις νίκες με 1-0».


Τελευταία νέα

Βάζει μία… τάξη στην Μπριζ ο Χάγιεν

Σωρεία εξελίξεων έχει προκύψει στην επικείμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους «8» του UEFA Europa Conference League, Κλαμπ Μπριζ, δεδομένου...

Στην ίδια κατηγορία