Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

STOP στους ΠΑΟΚτσήδες για τις Σέρρες!

Δημοφιλή

«Τριπλέτα» εκτός έδρας αναμετρήσεων στην επαρχία έχει το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League δεδομένου πως μετά το νικηφόρο πέρασμα από το Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό σειρά παίρνει η εμβόλιμη αγωνιστική με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες την ερχόμενη Τετάρτη (28/2, 20:00) και στο… βάθος η Λαμία.

Όπως και στην εκτός έδρας αναμέτρηση στο Αγρίνιο, έτσι και κόντρα στον Πανσερραϊκό δε θα διατεθούν εισιτήρια για τους φίλους του ΠΑΟΚ κάτι που επισημοποιήθηκε από πλευράς ασπρόμαυρης ΠΑΕ. Πιο συγκεκριμένα, δεν θα δοθούν εισιτήρια στους φίλους των δύο ομάδων, λόγω των προβλημάτων στατικότητας στις περισσότερες κερκίδες του Δημοτικού σταδίου. Υπενθυμίζεται ότι για την αναμέτρηση ο Πανσερραϊκός ενημέρωσε ότι δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Από πλευράς ασπρόμαυρης ΠΑΕ επισημάνθηκε πως: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της, πως μετά από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, δεν θα διατεθούν εισιτήρια στους φιλάθλους και των δύο ομάδων για το παιχνίδι της Τετάρτης, λόγω ακαταλληλότητας των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κοντά σε Ατρόμητο ο Γκαρσία

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Ατρόμητος μετά την αποχώρηση του Σάσα Ίλιτς. Στην κορυφή της λίστας της ομάδας του...

Στην ίδια κατηγορία