Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ο Αντρίγια «υπέγραψε» την ανατροπή στο Αγρίνιο!

Δημοφιλή

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή στο Αγρίνιο και νίκησε τον Παναιτωλικό με 3-1, επιστρέφοντας έτσι στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα.

Μόλις στο 5΄ ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ χάρη στο μακρινό σουτ του Χατζηθεοδωρίδη.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε ν’ αντιδράσει, έχοντας δοκάρι στο 12΄ σε εκτέλεση φάουλ του Μουργκ. Ο Δικέφαλος είχε την κατοχή της μπάλας, ήταν όμως φλύαρος και ουσιαστικά ακίνδυνος. Στο 35΄, μάλιστα, απειλήθηκε από τον Σενγκέλια, το σουτ του οποίου εξουδετερώθηκε σε κόρνερ από τον Ζίβκοβιτς. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ είχε και δεύτερο δοκάρι μετά από σουτ του Κωνσταντέλια.

Με την έναρξη του β΄ μέρους ο Λουτσέσκου αντικατέστησε τον Τζίμα με τον Σαμάτα. Στο 60΄ Κωνσταντέλιας σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του Ντεσπόντοφ, όπως τουλάχιστον αποφάσισαν οι διαιτητές VAR.

Tελικά το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 72΄, όταν, μετά από προσπάθεια του Κωνσταντέλια, ο Σάστρε κατάφερε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ζίβκοβιτς με σουτ πέτυχε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, κάνοντας την ανατροπή στο σκορ. Στο 80΄ ο Τορεχόν έβαλε δύσκολα στον Ζίβκοβιτς, ο οποίος, όμως, κατάφερε να απομακρύνει τον κίνδυνο για την εστία του.

Και στο 90΄ ο Κωνσταντέλιας τελείωσε ουσιαστικά το παιχνίδι, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Παναιτωλικός: Τσάβες, Μαλής, Μλάντεν, Στάγιτς, Λιάβας (81΄ Μαυρίας), Τορεχόν, Τσιγγάρας (81΄ Πέρες), Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης (64΄ Ντουάρτε), Σενγκέλια (64΄ Ντίας), Πέδρο (81΄ Λομόνακο).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Σοάρες (73΄ Οτο), Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο (63΄ Οζντόεφ), Ντεσπόντοφ (81΄ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας, Μουργκ (63΄ Ζίβκοβιτς), Τζίμας (46΄ Σαμάτα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ανακοίνωσε sold out η Μπάνια Λούκα!

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του την ρεβάνς με την Μπάνια Λούκα στη Βοσνία και θέλει να ξεμπερδεύει, ώστε να...

Στην ίδια κατηγορία