Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Αντρίγια είναι εδώ!

Δημοφιλή

Αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ τα… σπάει και μαζί του και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που φρόντισε να αφήσει το «στίγμα» του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League σημειώνοντας ένα σπάνιας ομορφιάς τέρμα προκειμένου να κλειδώσει το τρίποντο για τους «ασπρόμαυρους». Ένα γκολ που ανανέωσε τη λίστα της επιθετικής συγκομιδής του έχοντας συνολικά 15, ενώ το «τάισμα» στον Γιάννη Κωνσταντέλια για το τελικό 1-3 διεύρυνε τις ασίστ του στις οκτώ.

Επιδόσεις που συνιστούν ρεκόρ καριέρας για τον Σέρβο μεσοεπιθετικό δεδομένου πως η καλύτερη σεζόν του παρατηρήθηκε το 2020-21 κατά τη διάρκεια της πρώτης του θητείας στη Θεσσαλονίκη με τα ασπρόμαυρα καταγράφοντας 14 γκολ και 8 ασίστ, με την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο να αποτελεί και με τη… βούλα την κορυφαία του από άποψη ατομικής απόδοσης. «Είδαμε και σήμερα (σ.σ. χθες) και την Τετάρτη ότι είναι ξανά… πίσω» επισήμανε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που περιμένει πολλά από εκείνον δεδομένης της αδιαμφησβήτητης ποιότητας που διαθέτει.

Προερχόμενος από τον πάγκο απέδειξε εμπράκτως πόσο κομβικός φαντάζει για τα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού, λειτουργώντας κόντρα στον Παναιτωλικό ως game changer φέρνοντάς τα όλα… τούμπα λίγο πριν το φινάλε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πόνος ήτανε και… πάει

Ο Ζόαν Σάστρε χτύπησε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ωστόσο, αυτό το γεγονός δεν τον απέτρεψε να...

Στην ίδια κατηγορία