Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Αλλάζει… πίστα ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Έχοντας αφήσει πίσω του τον εκτός έδρας αποκλεισμό με τον Παναθηναϊκό στη ρωσική ρουλέτα των πέναλτι, ο ΠΑΟΚ μετατοπίζει πλέον το ενδιαφέρον του στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Stoiximan Super League, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 24η «στροφή» της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Έχοντας ολοκληρώσει τη διαβολοεβδομάδα με τα διαδοχικά ντέρμπι κόντρα σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αλλάζει… πίστα και μετατίθεται στην επαρχία δεδομένου πως ακολουθούν τα ταξίδια σε Σέρρες (σ.σ σε περίπτωση που το στάδιο είναι διαθέσιμο) και Λαμία μέχρι και την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ματς που σε θεωρητική βάση φαντάζουν βατά για τους «ασπρόμαυρους», ωστόσο, δεν παύουν να κρύβουν απαιτήσεις πάνω σε ένα μομέντουμ που το σκηνικό στη βαθμολογική κατάταξη μοιάζει ευμετάβλητο. Σε συνάρτηση πάντα με το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ καλείται να μείνει μακριά από τη Θεσσαλονίκη έως και την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Στη διεκδίκηση του τίτλου βρίσκονται οι τέσσερις ομάδες του Big-4, έχοντας όλες πιθανότητες να στεφθούν πρωταθλήτριες, με την επισήμανση πως απομένουν ακόμη τρεις αγωνιστικές προκειμένου να καθοριστεί η pole position των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού σε ένα άκρως αμφίρροπο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τεσσάρων:

ΑΕΚ (52 βαθμοί)

24/2: Λαμία (εκτός)
28/2: ΠΑΣ Γιάννινα (εντός)
3/3: Άρης (εκτός)

ΠΑΟΚ (51 βαθμοί)

25/2: Παναιτωλικός (εκτός)
28/2: Πανσερραϊκός (εκτός)
3/3: Λαμία (εκτός)

Παναθηναϊκός (51 βαθμοί)

25/2: Κηφισιά (εντός)
28/2: Άρης (εντός)
3/3: ΟΦΗ (εκτός)

Ολυμπιακός (47 βαθμοί)

25/2: Αστέρας Τρίπολης (εντός)
28/2:Παναιτωλικός (εκτός)
3/3: ΝΠΣ Βόλος (εντός)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Τούμπα «μίλησε», ο ΠΑΟΚ νίκησε, να περάσει ο Παναθηναϊκός!

Μετά την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» και τον Ολυμπιακό και με το 2-0 στο ματς της Τούμπας ανέβηκε στους...

Στην ίδια κατηγορία