Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στην Τούμπα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Γιώργος Σαββίδης!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας για τη δεύτερη αγωνιστική των Play Off, με τον Δικέφαλο να θέλει τη νίκη, προκειμένου να συνεχίζει την προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μάλιστα, λόγω της σημαντικότητας του αγώνα και του ποδοσφαιρικού τοπίου που έχει διαμορφωθεί είναι αρκετά πιθανό (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ταξιδέψει) να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη ο γιος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος.

Σε συζητήσεις που είχε με τους επιτελείς του Δικεφάλου το πρώην μέλος του Δ.Σ. των «ασπρόμαυρων» εξέφρασε τις σκέψεις του περί ταξιδιού στην πόλη, προκειμένου να βρεθεί στον αγώνα με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Όπως και ο πατέρας του, έτσι και ο Γιώργος Σαββίδης είναι δίπλα στην ομάδα και έχει σημαντικό ρόλο στη λειτουργία αυτής. Όσον αφορά το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (2/3) το πρωί έτσι ώστε να είναι στη πόλη έως το απόγευμα. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται να παραμείνει στην Ελλάδα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Σαββίδης αναμένεται να έχει και δια ζώσης συναντήσεις με ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος, προκειμένου να ενημερωθεί. με κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα.


Τελευταία νέα

Οικογενειακά το Πάσχα ο Τζίμας (pic)

Εκμεταλλευόμενος το νέο διήμερο ρεπό που δόθηκε από τον Ράζβαν Λουτσέσκου σε μία εβδομάδα αποφόρτισης για τον ΠΑΟΚ που αποσυμπιέστηκε εν πολλοίς...

Στην ίδια κατηγορία