Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Το… παρασκήνιο της συνάντησης Τσέφεριν-Μητσοτάκη

Δημοφιλή

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν για το ζήτημα της διαιτησίας, σε μια, ακόμα, εξωθεσμική κίνηση, μετά από αυτές του Ολυμπιακού και της Super League του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η επικοινωνία μάλιστα επιβεβαιώνεται, με τον πρόεδρο της UEFA να ενημερώνει για αυτήν τον αντίστοιχο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός επικοινώνησε μαζί του, με σκοπό να έρθουν ελίτ διαιτητές στα Play Off.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες, ο Τσέφεριν ξεκαθάρισε πως το αίτημα αυτό θα πρέπει να γίνει θεσμικά, δηλαδή μέσω της ομοσπονδίας της κάθε χώρας, λόγω του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου. Δεν είναι δυνατό ο πρόεδρος της UEFA να συνδιαλέγεται για τέτοιου είδος ζητήματα, με τον επικεφαλής της εκάστοτε κυβέρνησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από πλευράς της η ΕΠΟ έστειλε επίσημη επιστολή τη βοήθεια της UEFA, προκειμένου να έρθουν στη χώρα μας διαιτητές από το «πάνω» ευρωπαϊκό ράφι. Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν, ο πρόεδρος της UEFA έδειξε να κατανοεί το πρόβλημα. Μένει να φανεί από τους ποιοι ξένοι διαιτητές θα οριστούν στα επερχόμενα, κρίσιμα για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, ντέρμπι.


Τελευταία νέα

Aγνωστοι κατέβασαν τη σημαία του ΠΑΟΚ από το δημαρχείο

Μετά από απόφαση, που πήρε το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, είχε αναρτηθεί η σημαία του ΠΑΟΚ στον ιστό του Δημαρχιακού...

Στην ίδια κατηγορία