Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΣΟΚ: Συνετρίβη Canadair στην Κάρυστο! (video)

Δημοφιλή

Συγκλονίζουν τα πλάνα του βίντεο από τη στιγμή της πτώσης του canadair στην περιοχή του Πλατανιστού στην Κάρυστο. Το αεροσκάφος βρήκε σε κλαρί και έφυγε ο πλωτήρας από το δεξί φτερό.

Όπως φαίνεται από τα πλάνα, το αεροπλάνο κάνει ελιγμό πάνω από το έδαφος, ενώ στη συνέχεια πέφτει. Το βίντεο που προβλήθηκε στην ΕΡΤ δείχνει συγκεκριμένα το αεροσκάφος να καρφώνεται στο έδαφος και στη συνέχεια να σημειώνεται μια μεγάλη έκρηξη.

Το αεροσκάφος, που είχε δύο χειριστές συνετρίβη, ενώ επιχειρούσε στο έργο κατάσβεσης στην Κάρυστο. Σημειώνεται ότι το canadair ήταν CL-215, από τη νέα Αγχίαλο Βόλου, και δεν είχε σύστημα εκτίναξης. Μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν ότι είδαν την πτώση του αεροπλάνου.

Συγκλονιστική μαρτυρία κατοίκου αναφέρει στο evima.gr πως , «είδα το καναντέρ να πέφτει μπροστά μου, είμαι συγκλονισμένος, εύχομαι να είναι καλά τα παιδιά». Από την πρώτη στιγμή υπάρχει σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης από το ΓΕΑ. Αυτή τη στιγμή έχει προσεγγίσει το σημείο ήδη πυροσβεστικό όχημα και ενεργεί, το οποίο ήταν δίπλα στην περιοχή και επιχειρούσε.

Ο Πλατανιστός και το Λιβάδι ήταν τα δύο χωριά που είχαν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους τα επίγεια συνεργεία και οι εθελοντές μαζί με τα μηχανήματα των ΟΤΑ για να σταματήσουν τις φλόγες, που κυριολεκτικά «έγλειφαν» τα σπίτια.

πηγή: protothema.gr


Τελευταία νέα

Το ελληνικό παρατσούκλι του Μπάμπα

Ο Ράχμαν Μπάμπα έχει βγει λίρα 100 στον ΠΑΟΚ, με τον Γκανέζο να αποτελεί μια από τις σταθερές του...

Στην ίδια κατηγορία