Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Οι Κροάτες, τα παιχνίδια με την Ριέκα και ο… επικίνδυνος ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Η κληρωτίδα της UEFA έφερε στο δρόμο του ΠΑΟΚ την Χάιντουκ Σπλιτ, η οποία θα είναι η επόμενη αντίπαλος του Δικεφάλου σε ενδεχόμενη πρόκριση επί της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο ολοκληρώθηκε κι έτσι πλέον η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ξεκινά τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από την Πέμπτη 27 Ιουλίου στο γήπεδο της Τούμπας.

Μάλιστα, η κλήρωση δεν φαίνεται να ενθουσίασε τους Κροάτες, θεωρώντας τον ΠΑΟΚ έναν βατό, αλλά επικίνδυνο αντίπαλο. Πολλοί είναι εκείνοι που θυμήθηκαν τις πρόσφατες αναμετρήσεις του Δικεφάλου με την κροατική Ριέκα το καλοκαίρι του 2021 για τα προκριματικά του Conference League.

Τότε, οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να αποκλείσουν στα Play off τους Κροάτες και να πάρουν το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είχε μείνει στην ισοπαλία με 1-1 στο πρώτο παιχνίδι, που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, αλλά στην Κροατία κατάφερε να πάρει μια εύκολη νίκη με 0-2 χάρη σε γκολ του Ελ Καντουρί (10′) και του Μουργκ (80′).

«Ο ελληνικός ΠΑΟΚ είναι ένα ολοένα και πιο συχνό φαινόμενο στους χλοοτάπητες της Κροατίας. Ακριβώς πριν από δύο καλοκαίρια, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης σταμάτησε τη Ριέκα στο δρόμο για τους ομίλους της Conference League, σε δύο αγώνες που πρόσφεραν πολύ δράμα, ανατροπές και όλη τη γοητεία του ποδοσφαίρου», αναφέρει αρχικά το κροατικό δημοσίευμα. Στο τέλος του δημοσιεύματος υπογραμμίζεται πως είναι απαραίτητο η Χάιντουκ να δείξει μεγάλη προσοχή στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ, καθώς μπορεί να την «πατήσει» όπως η Ριέκα.


Τελευταία νέα

Έγινε κι αυτό! Ο Ντέμης είπε καλή κουβέντα για ΠΑΟΚ

Το δικό του σχόλιο για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, αλλά και τη συνολική πορεία του Δικεφάλου στην Super League, έκανε ο...

Στην ίδια κατηγορία