Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Με έναν επιθετικό στην Τούμπα η Μπεϊτάρ

Δημοφιλή

Μια απώλεια θα κληθεί να διαχειριστεί ο προπονητής της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Γιόσι Αμπουκασίς αφού όπως μεταδίδουν στο Ισραήλ, εκτός του παιχνιδιού της Τούμπας μένει ο επιθετικός Φρεντ Φράιντεϊ. O Νιγηριανός φορ, που ήταν ο σκόρερ της ομάδας του στην ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ, φαίνεται πως μένει εκτός αποστολής για το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος.

Την ίδια ώρα, στον «αέρα» βρίσκεται και ο έτερος επιθετικός των Ισραηλινών, και πρώτος σκόρερ την περασμένη σεζόν, Ίαν Νικολαέσκου. Ο Μολαδβός θα βρίσκεται στο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη, την ώρα που οι φημολογία που τον θέλει έτοιμο για μεταγραφή δεν έχει κοπάσει.

Όπως τονίζουν στο Ισραήλ, οι μόνες δύο προσφορές που έχουν έρθει για τον Νικολαέσκου ήταν από την πολωνική Ράκοφ στις 750.000 ευρώ και από την ολλανδική Χέρενφεϊν στις 900.000, οι οποίες και απορρίφθηκαν, με την Μπεϊτάρ να ζητά τουλάχιστον 1.2 εκατομμύρια. Σε περίπτωση που δεν έρθει τέτοια πρόταση, η πρόθεση της αντιπάλου του Δικεφάλου είναι να προχωρήσει σε ανανέωση του συμβολαίου του, με αυξημένες αποδοχές.


Τελευταία νέα

Ισραηλινός διαιτητής στο Άρης-ΠΑΟΚ!

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς για την τελευταία και κρίσιμη αγωνιστική των play off της Super League. Την αναμέτρηση στο...

Στην ίδια κατηγορία