Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σήμερα εκπέμπει όντως υγεία…

Δημοφιλή

Το τί ακριβώς συμβαίνει σήμερα στα οικονομικά της ΚΑΕ, δεν το γνωρίζω, κάποια στιγμή η κατάσταση ήταν για… φούντο από κάθε άποψη και ο ΠΑΟΚ σώθηκε από τον κόβιντ και την τύχη. Σήμερα φαίνεται ότι έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση, είναι ελεγχόμενη και σε κάθε περίπτωση υπάρχουν μπροστά ένας δύο άνθρωποι, από τους οποίους μπορείς να ζητήσεις εξηγήσεις και να πάρεις απαντήσεις.

Γεγονός είναι ότι η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ είναι σήμερα ένα από τα τμήματα του συλλόγου που πραγματικά εκπέμπουν υγεία και δείχνουν ότι έγινε γίνει μια σοβαρή προσπάθεια, που άρχισε να αποδίδει καρπούς.

Φαίνεται πως αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, χωρίς να παρεκκλίνει αυτής της σωστής πολιτικής, κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να απαλλαγεί από τα βάρη του παρελθόντος και να επιχειρήσει να ανέβει κι ένα επίπεδο στον μπασκετικό χάρτη.

Σήμερα η διοίκηση των Χατζόπουλου – Τριλυράκη, κατάφερε να δημιουργήσει μια ωραία κατάσταση, μαζί με τον προπονητή να φτιάξουν μια ομάδα, που ίσως παίζει και πάνω από την αξία της στο μπασκετικό χρηματιστήριο.

Ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλές επιλογές παικτών, με λίγα χρήματα, ο προπονητής και το τημ έφτιαξαν τη χημεία και βγαίνει αυτή η πολύ ωραία εικόνα στο παρκέ. Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι μια ζωντανή απόδειξη για το ότι την ευτυχία δεν την φέρνουν τα λεφτά, αλλά το πως αξιοποιείς αυτά τα (λίγα ή πολλά) που έχεις.

Το επόμενο βήμα, από την ώρα που υπάρχει μια ελκυστική ομάδα, που δεν πνίγει οικονομικά την ΚΑΕ, είναι να μεγαλώσει περισσότερο, μέσα από τη συμμετοχή του κόσμου.

Ελεημοσύνες δεν χρειάζονται, το ζητούμενο είναι να βρεθεί ο τρόπος να νιώσει ο κόσμος την ανάγκη να πάει στο γήπεδο. Έχουμε ξαναπεί ότι με 3-4 χιλιάδες εισιτήρια σε ματς όπως αυτό με την Πάτρα, είναι πιο εύκολο να πας ένα βήμα παραπέρα.

Προηγούμενο άρθροΟ κανονικός Νέλσον
Επόμενο άρθροΗ σχέση ομάδας – ατζέντη


Τελευταία νέα

Ίλιγγος: Η Mercedes δίνει γη και ύδωρ για να κάνει δικό της τον Φερστάπεν

Η Mercedes δίνει όλη την... αυτοκινητοβιομηχανία της στον Φερστάπεν για να τον κάνει δικό της και να επιστρέψει στα...

Στην ίδια κατηγορία