Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σημαντικό διπλό για τον ΠΑΟΚ Β στην Κοζάνη!

Δημοφιλή

Νωθρός ήταν ο ΠΑΟΚ Β στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με την Κοζάνη, με τους γηπεδούχους να είναι πιο επιθετικοί στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης, δημιουργώντας και τις πρώτες καλές στιγμές, μπροστά από την εστία του Μοναστηρλή.

Στο 12′ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού, με τον Καλέργη να πιάνει την κεφαλιά στην «καρδιά» της «ασπρόμαυρης» άμυνας, μετά από σέντρα του Σιατραβάνη, αλλά να βλέπει τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Αυτή ήταν κι η μεγαλύτερη φάση των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο, με τον Δικέφαλο, όσο περνούσε η ώρα, να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, ψάχνοντας τις δικές του στιγμές.

Μια ατομική ενέργεια του Δαρέλα στο 35′, δεν έφερε το γκολ, με το σουτ του λίγο έξω από την περιοχή να φεύγει άουτ, με τον ΠΑΟΚ Β να δημιουργεί τέσσερα λεπτά αργότερα, την κορυφαία φάση του ματς. Ο Τσοπούρογλου πήρε τα διαθέσιμα μέτρα από τα δεξιά κι έκανε το γύρισμα στη μεγάλη περιοχή, με τον Βρακά να γίνεται κάτοχος της μπάλας, σε θέση μέσα αριστερά, να κάνει την προσποίηση για να εξαπολύσει το δυνατό σουτ, που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπογκντάνοβιτς.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, η ομάδα του Αλεξιάδη προσπάθησε να βάλει πίεση στην Κοζάνη με διαδοχικές στημένες μπάλες, που ωστόσο δεν είχαν αποτέλεσμα, με το 0-0 να παραμένει μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοζάνη ήταν αυτή που μπήκε και πάλι πιο δυνατά, ωστόσο έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Μοναστηρλή! Στο 63′, ο Ψάλτης δοκίμασε ένα δυνατό σουτ από μακριά, με τον Μοναστηρλή να έχει απάντηση, και τον Καλέργη να αστοχεί, αφου πηρε το ριμπάουντ. Τρία λεπτά αργότερα, ο ταλαντούχος πορτιέρε του ΠΑΟΚ Β έκανε την επέμβαση του αγώνα. Ο Καλέργης πλάσαρε από το ύψος της μικρής περιοχής, με τον Μοναστηρλή να του λέει εντυπωσιακά όχι.

Ο ΠΑΟΚ Β σε μια από τις δικές του στιγμές βρήκε το γκολ, ωστόσο αυτό ακυρώθηκε, μάλλον λανθασμένα. Στο 76΄Ο Τσοπούρογλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι, μετά από στημένη μπάλα, αλλά ο διαιτητής ακυρώνει το γκολ για επιθετικό φάουλ νωρίτερα, με το ριπλέι να μην τον δικαιώνει.

Τελικά ο Δικέφαλος έφυγε με το τρίποντο από την Κοζάνη, χάρις το δεύτερο φετινό γκολ του Κωνσταντίνου Γκούμα, που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Δαρέλα, έμεινε όρθιος στο δυναμικό μαρκάρισμα και σούταρε δυνατά, για να διαμορφώσει το τελικό 0-1, στο 83′, με τον ΠΑΟΚ Β να έχει απαντήσεις στην πίεση της τελευταίας στιγμής των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΦΣ Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Αναστασόπουλος, Τσιμπούκας (87′ Ποζατζίδης), Σουλιώτης, Ψάλτης (64′ Καραγιάννης), Σιατραβάνης (87′ Ασλαμπάλογλου), Γραμμένος, Νάτσος, Καλλέργης (78′ Κανούλας).

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Τσοπούρογλου (78′ Σπυράκος) , Κιτσάκης, Γιαξής, Παντεκίδης, Νινούα, Ρουμιάντσεβ (64′ Γρόσδης), Δαρέλας, Ρικάρντο (64′ Τασιούρας), Βρακάς (78′ Γκούμας ), Πανίδης (69′ Γκιτέρσος).


Τελευταία νέα

Ακόμη μια κίνηση για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ συνεχίζει την ενίσχυσή της στο φετινό ρόστερ, με σκοπό να εμφανιστεί και πάλι...

Στην ίδια κατηγορία