Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Φρανκφούρτη

Δημοφιλή

Χωρίς τον Ράχμαν Μπάμπα θα ταξιδέψει στη Γερμανία ο Δικέφαλος, αφού δεν προπονήθηκε το πρωί της Τετάρτης (29/11). Αντιθέτως, για πρώτη φορά εντός επιλογών βρίσκεται ο Μάρκος Αντόνιο, με τον Βραζιλιάνο να ακολουθεί για ψυχολογικούς, κυρίως, λόγους.

H ενημέρωση του επίσημου ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Γερμανία για ένα καθοριστικό ματς κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, το οποίο θα καθορίσει την πρωτιά του ομίλου στην 5η αγωνιστική του UEFA Europa Conference League 2023-24.

H προπόνηση της Τετάρτης (29.11) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, ενώ ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Μπάμπα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο τεχνικός του Δικεφάλου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί το απόγευμα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Φρανκφούρτη και στις 21:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ράζβαν Λουτσέσκου και Κίριλ Ντεσπόντοφ , την οποία θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το PAOK TV».


Τελευταία νέα

Ο ΝΠΣ Βόλος στηρίζει Γκαγκάτση!

Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τον CEO και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομο Γκαγκάτση. Πιο συγκεκριμένα στην...

Στην ίδια κατηγορία