Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πόλο: Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ μέσα στον Πειραιά!

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, επικρατώντας του Εθνικού Πειραιώς με 8-14, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυναμικά στο παιχνίδι, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων, 0-2. Οι γηπεδούχοι μπορεί να βρήκαν γκολ μείωσης, 1-2, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» επανάφεραν την διαφορά στα δύο τέρματα, διαμορφώνοντας το τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο, 1-3.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, μπορεί οι γηπεδούχοι να ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν καλύτερα, ισοφαρίζοντας στο σκορ, 3-3, ωστόσο η συνέχεια ήτα διαφορετική. Οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα, με την ισοπαλία να παραμένει, 4-4, ωστόσο ο Δικέφαλος με σερί 0-3 πήρε και πάλι σημαντικό προβάδισμα, 4-7, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο ημίχρονο.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι καλό ξεκίνημα, το οποίο έφερε την ισοφάριση στο παιχνίδι, 7-7, ωστόσο ο Δικέφαλος πήρε και πάλι το προβάδισμα, 7-8, κλείνοντας έτσι το οκτάλεπτο. Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ήταν καταιγιστικός σε άμυνα και επίθεση, πραγματοποιώντας μία συνολική εμφάνιση. Βγάζοντας συνέχεια άμυνες και σκοράροντας στην επίθεση, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo… έτρεξε σερί 0-6, παίρνοντας σαφέστατο προβάδισμα, 7-14. Οι «ασπρόμαυροι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους, με το τελικό 8-14 να τους δίνει τη νίκη.

Εθνικός Πειραιά – ΠΑΟΚ Domus Ergo: 8-14

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-4, 4-3, 1-6


Τελευταία νέα

Κωνσταντινίδης: «Θα δείξουμε αλλο πρόσωπο κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο άμεσως συνεργάτης του Ράζβαν Λουτσέσκου, Παντελής Κωνσταντινίδης μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο...

Στην ίδια κατηγορία