Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σε αποτυχία θα εμφανιστούν προφήτες, σε επιτυχία θα κρυφτούν σαν κότες

Δημοφιλή

Πραγματικά είναι στιγμές που αναρωτιέμαι που στο διάολο μαζεύονται όλοι αυτοί οι σκατόψυχοι και δεν τους έχω δει ποτέ στη καθημερινότητά μου.

Η διαφορά νοοτροπίας μεταξύ social media και Τούμπας, είναι χαώδης. Απλά δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω στα σοβαρά αυτό το πάρτι ηλιθίων που κυκλοφορεί στα social ή όχι. Κλείνω προς το όχι, αλλά και πάλι είναι πολλοί.

Το εντυπωσιακό είναι πως στη πραγματική ζωή δεν υπάρχουν αυτοί οι τύποι. Δηλαδή δεν έχω γνωρίσει άνθρωποι να μισεί με τέτοιο μένος ανθρώπους εντός ή στον περίγυρο του ΠΑΟΚ. Γιατί δεν μιλάμε για μία απλή διάθεση κριτικής, που όλοι οι οργανισμοί οφείλουν να δέχονται, αλλά για ένα ρεσιτάλ σκατοψυχίας που ουδεμία σχέση έχει με την αγάπη για την ομάδα.

Προσπαθώ να καταλήξω στο είδος αυτών των ανθρώπων. Είναι άνθρωποι χωρίς την παραμικρή υπόσταση και αναζητούν την επιβεβαίωση μέσω του αιχμηρού λόγου στον μικρόκοσμο των social media; Είναι πιεσμένοι άνθρωποι από την καθημερινότητά τους και αναζητούν απεγνωσμένα κάπου να ξεσπάσουν; Έχει ενδιαφέρον η ανάγνωση των συγκεκριμένων χαρακτήρων.

Προφανώς για να δημιουργηθεί αυτή η κατάσταση, παίζει ρόλο και η άγνοια. Όταν δεν μπορείς να μυρίσεις το άθλημα, σου φαίνονται όλα κάπως.

Είναι και οι γενιές. Σίγουρα οι πιο νεαροί που είναι και πιο ενεργοί με τα social, δεν έχουν ζήσει τις κακές εποχές του ΠΑΟΚ. Το σκεφτόμουν τις προάλλες, πως υπάρχει μία γενιά ΠΑΟΚτσήδων που έζησε αποκλειστικά την ομάδα τους μίνιμουμ 2η και δεν μπορεί να κατανοήσει ότι το σύνηθες, δεκαετίες πριν, ήταν το 4η.

Δεν θα μπορούσε άλλωστε Παναθηναϊκός και ΑΕΚ να μην αντιδράσουν. Όμως είναι σίγουρο πως θα αντιδράσει και ο ΠΑΟΚ. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή τέσσερις ομάδες του ίδιου στάτους, αφού ούτε ο Ολυμπιακός είναι αυτός που ήταν κάποτε.

Το να είσαι απαιτητικός ως οπαδός είναι καλό. Η εικόνα της Τούμπας είναι η ιδανική για να νομιμοποιηθεί ο οπαδός να απαιτεί. Στήριξε στα δύσκολα, ήταν εκεί με θετική αύρα, βοήθησε την ομάδα του να βρει χρόνο, είμαι σίγουρος πως θα της δώσει και χρόνο για να δεθεί και στο τέλος αν υπάρξει επιτυχία θα αποθεώσει, αν όχι θα την κατακρίνει. Ίσως και με κάποιες ακραίες συμπεριφορές, αλλά το έχουν αυτό οι μεγάλες ομάδες. Όμως από την πρώτη μέρα έκανε το σωστό.

Αυτοί των social media, από την πρώτη μέρα δημιουργούν πίεση σε όλους, προσβάλουν τους πάντες, δίνουν πατήματα σε αντιπάλους και μειώνουν την προσπάθεια των υπολοίπων.

Σε αποτυχία θα εμφανιστούν προφήτες, σε επιτυχία θα κρυφτούν σαν κότες. Και απλά αναρωτιέμαι τι πραγματικά από τα δύο θέλουν.


Τελευταία νέα

Όταν «σφραγίστηκε» το αήττητο πρωτάθλημα (video)

Σημαδιακή ημερομηνία είναι η σημερινή, 5 Μαΐου για τον ΠΑΟΚ, καθώς σαν σήμερα το 2019... σφράγισε τον τίτλο του...

Στην ίδια κατηγορία