Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Red flags για τέσσερις με Λαμία

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το παιχνίδι στις Σέρρες και στρέφει την απόλυτη προσοχή του στην επικείμενη εκτός έδρας Κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League 2023-24. Σε μία… πρόβα ενόψει της διαδικασίας του μίνι πρωταθλήματος υπό την έννοια πως η ομάδα της Φθιώτιδας εξασφάλισε τη συμμετοχή της και μαθηματικά στην post season, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ευτύχησε να μετρήσει σημαντικές επιστροφές.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι «ασπρόμαυροι» έχουν αρκετούς ποδοσφαιριστές στο όριο καρτών. Όπως φαντάζει λογικό ηχούν προειδοποιητικά «καμπανάκια» και πρέπει να παρουσιαστούν προσεκτικοί διότι μία ενδεχόμενη τιμωρία θα τους ακολουθήσει στα Play Off. Ο λόγος γίνεται για τους Ντόμινικ Κοτάρσκι που ανάρρωσε από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε προ λίγων ημερών, Γιάννη Κωνσταντέλια, Τάισον που δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο παιχνίδι στις Σέρρες, με την κατάσταση του Βραζιλιάνου να μην εμπνέει ανησυχία και Μπράντον Τόμας.

Άξιο αναφοράς είναι πως στο όριο βρίσκονται και οι Ζόαν Σάστρε, Γιάννης Μιχαηλίδης, αλλά λόγω τραυματισμού δεν θα αγωνιστούν οπότε θα μπουν στα Play Off… καθαροί. Υπενθυμίζεται πως αμφότεροι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας και αναμένεται να τεθούν εντός διάθεσης του Ράζβαν Λουτσέσκου στην τελική ευθεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Φόρεσε το σκουφί για την… τελική ευθεία ο Λουτσέσκου

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου όπως όλα δείχνουν...

Στην ίδια κατηγορία