Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τι θα συμβεί με το VAR στην Ελλάδα;

Δημοφιλή

Η 5ετής σύμβαση (κόστους 13.454.000€) για το VAR ανάμεσα στην κυβέρνηση και το ανάδοχο σχήμα (κοινοπραξία «Medialuso»/«InDigital»), ολοκληρώνεται τον προσεχή Μάιο. Συγκεκριμένα στις 8 Μαΐου, δηλαδή, λίγες ημέρες πριν την τελευταία αγωνιστική των play offs και των play outs της Super League στις 11 και 12 Μαϊου αλλά και πριν από τον τελικό κυπέλλου που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 18 Μαΐου.

Το θέμα της ανανέωσης της σύμβασης του VAR θα συζητηθεί μεταξύ ΕΠΟ και Super League την ερχόμενη Δευτέρα, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Το πιθανότερο είναι ότι δύο πλευρές (EΠΟ και Super League) θα ζητήσουν παράταση της ισχύος της σύμβασης ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν χωρίς πρόβλημα.

Το ζητούμενο είναι τι θα γίνει μετά. Διατίθεται η σημερινή κυβέρνηση να αναλάβει το κόστος που ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ, όπως είχε κάνει το 2019 η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ; Σε αυτό το θέμα που θα τεθεί από την πλευρά του ποδοσφαίρου θα πρέπει κατ’ αρχάς να απαντήσει η κυβέρνηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντινίδης: «Θα δείξουμε αλλο πρόσωπο κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο άμεσως συνεργάτης του Ράζβαν Λουτσέσκου, Παντελής Κωνσταντινίδης μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο...

Στην ίδια κατηγορία