Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στην τελική ευθεία για Λαμία με επιστροφές

Δημοφιλή

Μία «τριπλέτα» αγώνων έπρεπε να φέρει εις πέρας ο ΠΑΟΚ πριν την έναρξη του μίνι πρωταθλήματος της Stoiximan Super League ως μία πολύτιμη ευκαιρία για πολύτιμη βαθμολογική συγκομιδή με Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό, καταφέρνοντας να επικρατήσει σε αμφότερες τις εκτός έδρας δοκιμασίες του, με την προσοχή να στρέφεται ήδη στη Λαμία ενόψει του Κυριακάτικου ματς. Ενδεικτικό πως προ λίγων ωρών το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου επέστρεψε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, μετρώντας επιστροφές με φόντο τον εκτός έδρας αγώνα στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Πιο συγκεκριμένα, Ράχμαν Μπάμπα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ντόμινικ Κοτάρσκι τέθηκαν εντός διάθεσης του Ρουμάνου τεχνικού καθώς προπονήθηκαν κανονικά, με τον Γκανέζο αριστερό οπισθοφύλακα να εντάσσεται σταδιακά στα πλάνα του ΠΑΟΚ κατόπιν της διάσεισης που αποκόμισε στη Λεωφόρο, ακολουθώντας μία σειρά από πρωτόκολλα. Απεναντίας, οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ντόμινικ Κοτάρσκι ταλαιπωρούνταν από ίωση την οποία άφησαν στο παρελθόν δηλώνοντας παρόντες ενόψει Λαμίας.

Αναφορικά με το μέτωπο των απουσιών που μπήκαν για τα καλά στην καθημερινότητα του αγωνιστικού τμήματος, Γιάννης Μιχαηλίδης, Ζόαν Σάστρε και Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ ακολούθησαν θεραπεία όπως και ο Τάισον που δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο παιχνίδι στις Σέρρες, με την κατάσταση του Βραζιλιάνου να μην εμπνέει ανησυχία. Τέλος ο Στέφαν Σβαμπ που συμπλήρωσε κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Λαμία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία