Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Τα εκτός έδρας… αρέσουν στον Κωνσταντέλια

Δημοφιλή

Έχοντας ως τελευταίο δείγμα γραφής του την εκτός έδρας δοκιμασία στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό με φόντο την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας σημείωσε εκ νέου εντυπωσιακή εμφάνιση «ξεκλειδώνοντας» τον ΠΑΟΚ με το τέρμα που τον έθεσε σε ρόλο οδηγού παίρνοντάς τον από το χέρι και οδηγώντας τον σε μία ακόμη υπερπολύτιμη νίκη ενόψει συνέχειας. Από την ηγετική εμφάνιση του νεαρού εξτρέμ στη Λεωφόρο, στο Αγρίνιο και τις Σέρρες με ένα γκολ σε αμφότερες τις αναμετρήσεις φτάνοντας τα συνολικά έξι εκτός έδρας στο πρωτάθλημα!

Ενδεικτικό πως στην παρούσα φάση ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μετράει σε επίπεδο Super League επτά γκολ από τα οποία μόνο ένα έχει σημειωθεί στην Τούμπα (σ.σ με Λαμία στο 3-0 μοιράζοντας και μία ασίστ). Άξιο αναφοράς δε πως οι δύο από τις τρεις ασίστ που έχει δώσει στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι επίσης εκτός έδρας με Ολυμπιακό και Κηφισιά με την επισήμανση πως τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έχει συνολικά 12 γκολ και έξι ασίστ σε 41 ματς.

Αναφορικά με το εκτός έδρας ματς που έπεται στη Λαμία για την αυλαία της κανονικής διάρκειας, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας βρίσκεται στο… όριο καρτών μαζί με αρκετούς συμπαίκτες του και ως εκ τούτου οφείλει να είναι προσεκτικός δεδομένου πως μία ενδεχόμενη τιμωρία αναμένεται να τον συνοδέψει στη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αταλάντα και Λεβερκούζεν έκλεισαν θέση στον τελικό του Europa League

Το αήττητο της Λεβερκούζεν δεν έσπασε ούτε από την Ρόμα (2-2) και η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο πήρε το...

Στην ίδια κατηγορία