Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Φόρεσε το σκουφί για την… τελική ευθεία ο Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου όπως όλα δείχνουν δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κίριλ Ντεσπόντοφ, που δεν προπονήθηκε ούτε και σήμερα 10/5 αποτελώντας επί της ουσίας τον μοναδικό απόντα ενόψει της εντός έδρας αγωνιστικής υποχρέωσης κόντρα στους ερυθρόλευκους για την εξ αναβολής αγωνιστική των Play Off της Super League.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Βούλγαρος φορ την Πέμπτη 9/5 υποβλήθηκε σε θεραπεία, καθώς έχει έντονες ενοχλήσεις στη μέση του, που δεν του επιτρέπουν να προπονηθεί. Πάντως, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, αποφάσισε να επιστρατεύσει το γούρι του και αυτό δεν είναι άλλο από το σκουφί ορμώμενος από την τελική ευθεία της φετινής αγωνιστικής περιόδου!

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το φωτογραφικό υλικό που έδωσε σε δημοσιότητα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ο Ρουμάνος τεχνικός ενεργοποίησε ακόμη ένα «όπλο» της φαρέτρας του που δεν είναι άλλο από το αγαπημένο του αξεσουάρ ενόσω άπαντες προσανατολίζουν την προσοχή τους στο επικείμενο Κυριακάτικο (12.05) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το χαρακτηριστικό «κλικ» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και το γούρι του:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τα συγχαρητήρια του Παναιτωλικού στον ΠΑΟΚ (pic)

Μετά τον ΟΦΗ και ο Παναιτωλικός έστειλε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, για την κατάκτηση του πιο μάγκικου πρωταθλήματος στην ιστορία...

Στην ίδια κατηγορία