Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πρότυπο ηγέτη για Όσιμεν ο Έκονγκ

Δημοφιλή

«Πρότυπο πραγματικού ηγέτη» χαρακτηρίζει τον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ σε προσωπική του ανάρτηση στα social media ο επιθετικός της Νάπολι, Βίκτορ Όσιμεν, ορμώμενος από την νίκη που εξασφάλισε η Νιγηρία κόντρα στην Ανγκόλα με γνώμονα την εξασφάλιση της παρουσίας της στην ημιτελική φάση του AFCON. Αναφορικά με τον αμυντικό του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε ως αρχηγός καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, έχοντας επιλεχθεί εκ νέου από τον Ζοσέ Πεσέιρο προκειμένου να στελεχώσει την αμυντική του γραμμή σε ένα μομέντουμ που κερδίζει το στοίχημα των εντυπώσεων με την έννοια πως οι «Σούπερ Αετοί» έχουν ως παράσημο την απαραβίαστη εστία.

Ενδεικτικό πως εντός πέντε αγώνων έχουν αντικρύσει μόνο ένα γκολ κατά, με τον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ να αποτελεί εκ των πρωταγωνιστών στη φετινή προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος με γνώμονα την κατάκτηση του τροπαίου. Προχωρώντας σε συνέντευξη στο «ESPN» αφορμή δοθείσης από την πορεία της Νιγηρίας στο Copa Africa, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, όπως ενημερωθήκατε προ λίγων ωρών, ξετύλιξε το παρασκήνιο της παρουσίας του στη μεγάλη αφρικανική διοργάνωση, κάνοντας σαφές πως υπήρξαν σκέψεις περί απόσυρσής του και τονίζοντας πως ένα ισχυρό bonus στη συμμετοχή του έδωσαν οι εμφανίσεις του με τα ασπρόμαυρα.

«Νομίζω ότι όλοι εντυπωσιάστηκαν με το πώς έπαιζα στο πρωτάθλημα αλλά και στο UEFA Conference League» επισήμανε μεταξύ άλλων, προσθέτοντας εν συνεχεία πως «δεν ήμουν σίγουρος αν θα έπαιζα αυτό το AFCON ή όχι και για να είμαι ειλικρινής, δεν ήμουν σίγουρος αν θα συνέχιζα με την εθνική ομάδα γιατί ζύγιζα όλες τις επιλογές μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σάστρε: «Στις δύσκολες στιγμές πάντα η Τούμπα αλλάζει την κατάσταση»

«Χρυσή» αλλαγή αποδείχτηκε ο Σάστρε, που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι με την ΑΕΚ. «Δίνουμε...

Στην ίδια κατηγορία