Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Έκονγκ: «Εντυπωσιάστηκαν με τις εμφανίσεις μου στον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Προχωρώντας σε συνέντευξη στο «ESPN» αφορμή δοθείσης από την πορεία της Νιγηρίας στο Copa Africa ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ, ξετύλιξε το παρασκήνιο της παρουσίας του στη μεγάλη αφρικανική διοργάνωση, κάνοντας σαφές πως υπήρξαν σκέψεις περί απόσυρσής του και τονίζοντας πως ένα ισχυρό bonus στη συμμετοχή του στο AFCON έδωσαν οι εμφανίσεις που σημείωσε με τα ασπρόμαυρα.

Αναλυτικότερα όσα επισήμανε ο Νιγηριανός στόπερ:

«Δεν ήμουν σίγουρος αν θα έπαιζα αυτό το Copa Africa ή όχι και για να είμαι ειλικρινής, δεν ήμουν σίγουρος αν θα συνέχιζα με την εθνική ομάδα γιατί ζύγιζα όλες τις επιλογές μου. Ένιωθα ότι ίσως το μόνο πράγμα που θα με σταματούσε αυτή τη φορά ήταν ότι υπήρχε κάποια διαφωνία με τον προπονητή πριν από το τουρνουά, οπότε δεν ήμουν σίγουρος αν θα ήμουν μέλος της ομάδας ή όχι», είπε αρχικά ο Γουίλιαμ Τροστ Έκονγκ και συνέχισε:

«Έμεινα σε επικοινωνία με την ομάδα, τους ευχόμουν τα καλύτερα. Υπενθύμισα, επίσης, στον προπονητή ότι είμαι διαθέσιμος και νομίζω ότι όλοι εντυπωσιάστηκαν με το πώς έπαιζα στο πρωτάθλημα αλλά και στο UEFA Conference League».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη θα γίνει στο...

Στην ίδια κατηγορία