Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Φιγουράρει και στο εξωτερικό η ανανέωση Τάισον

Δημοφιλή

Έψαχνε να βρει και πάλι την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Πήρε την απόφαση να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει στο πρόσωπό του πέρα από έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, ένα πρότυπο για τους νέους του παίκτες. Έναν ιδανικό μέντορα για να τους εισάγει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον Τάισον που εξαργύρωσε τις εμφανίσεις που κατέθεσε τη φετινή αγωνιστική περίοδο με ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ έως το 2025.

Μία σχέση που «χτίστηκε» με το… καλημέρα της εξαιρετικά κάθε άλλο απαρατήρητη πέρασε και στο εξωτερικό με ΜΜΕ σε αντίστοιχες αναφορές τους να αναπαράγουν την ανανέωση συμβολαίου του Βραζιλιάνου χαφ που ανά διαστήματα συνδέθηκε με την Ιντερνασιονάλ: «Ο επιθετικός μέσος του ΠΑΟΚ, Τάισον Φρέντα, έφτασε σε συμφωνία με την τρέχουσα ομάδα του για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι τα μέσα του 2025. Στη δεύτερη σεζόν του με την ασπρόμαυρη φανέλα, έχει 31 παιχνίδια και 4 γκολ».

Προχωρώντας σε ένα πρώτο σχόλιο της ανανέωσής του με τον ΠΑΟΚ αφού ολοκληρώθηκε το διαδικαστικό σκέλος της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη επισήμανε χαρακτηριστικά: «Γεια σου λαέ του ΠΑΟΚ! Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους! Για την υποστήριξη που μου δείχνετε, να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου! Νιώθω ότι με αγαπούν εδώ! Και το περιβάλλον που έχουμε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο είναι εκπληκτικό! Σας ευχαριστώ όλους! Θα βάλω τα δυνατά μου για τον ΠΑΟΚ».

Επί του παρόντος, επίκεινται να πέσουν οι ανακοινώσεις των Τόμας Μουργκ και Ράζβαν Λουτσέσκου που θα δρομολογηθεί προσεχώς, με τον πρώτο να καρπώνεται συμβόλαιο δύο ετών με προοπτική ανανέωσης για ακόμη έναν ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στην Τούμπα για τρεις plus τουλάχιστον σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία