Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Πρωταπριλιάτικο ντέρμπι για Μπριζ

Δημοφιλή

Μπορεί οι «μάχες» του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ με γνώμονα μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League να απέχουν ακόμη, ωστόσο η αντίπαλος του Δικεφάλου προετοιμάζεται για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και την πρεμιέρα των Play Off της Jupiler League. Οι Βέλγοι, μάλιστα θα κάνουν εκκίνηση με το τοπικό ντέρμπι στην έδρα της Σερκλ Μπριζ, με την σέντρα να έχει οριστεί για την Δευτέρα 1 Απριλίου στις 14:30.

Μία κομβική πρεμιέρα που φαντάζει εξαιρετικά σημαντική για την Κλαμπ Μπριζ δεδομένης της βαθμολογικής της οπισθοχώρησης στην κατάταξη του εγχώριου πρωταθλήματος σε συνάρτηση με το ντεμπούτο του Νίκι Χάγιεν στον πάγκο της, με τον 43χρονο προπονητή να αναλαμβάνει τον ρόλο του υπηρεσιακού μέχρι το τέλος της σεζόν και να προσπαθεί να βάλει σε μία τάξη το εσωτερικό της κατόπιν της αποχώρησης του Ρόνι Ντέιλα.

Τέσσερις ημέρες πριν τον πρώτο αγώνα με τους «ασπρόμαυρους» οι Βέλγοι τίθενται εντός έδρας αντιμέτωποι με την Άντερλεχτ στις 7 Απριλίου 2024. Μετά την πρώτη συνάντηση με τον ΠΑΟΚ που έχει προγραμματιστεί στις 11/04, φιλοξενούν την Άνβερπ στις 14 Απριλίου. Σειρά έχει η ρεβάνς της Τούμπας στις 18 Απριλίου 2024 σε μία αναμέτρηση που τα βλέμματα συγχρόνως στρέφονται και στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, πρωτοπόρο του βελγικού πρωταθλήματος και μένει να φανεί που θα ριχθεί το βάρος από την Κλαμπ Μπριζ με τις επιλογές προσώπων έχοντας αποδείξει φέτος πως στην Ευρώπη αποδίδει καλύτερα βρίσκοντας αποκούμπι.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Κλαμπ Μπριζ τον Απρίλιο:

Σερκλ Μπριζ-Κλαμπ Μπριζ 1 Απρίλιου 2024

Κλαμπ-Μπριζ-Αντερλεχτ 7 Απριλίου 2024

Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ 11 Απριλίου 2024

Κλαμπ Μπριζ-Άνβερπ 14 Απριλίου 2024

ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ 18 Απριλίου 2024

Ουνιον Σεν Ζιλουαζ- Κλαμπ Μπριζ 21 Απριλίου 2024

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έσπασε το αήττητο της Λεβερκούζεν και το σήκωσε η Αταλάντα

Η Αταλάντα ήταν κλάση πάνω στον τελικό του Δουβλίνου, έσπασε το ιστορικό σερί της Λεβερκούζεν με 3άρα χάρη στο...

Στην ίδια κατηγορία