Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Μέσα» μετά από καιρό ο Φιλίπε

Δημοφιλή

ΠΑΟΚ και Φαμαλικάο επήλθαν σε συμφωνία αναφορικά με τον εξάμηνο δανεισμό του Φιλίπε Σοάρες από τη στιγμή που βρέθηκε πολύ πίσω στον εσωτερικό ανταγωνισμό των χαφ και ως εκ τούτου «ψαχνόταν» για νέα ποδοσφαιρική στέγη προκειμένου να ανακτήσει αγωνιστικά λεπτά. Υπενθυμίζεται πως στο «κόλπο» απόκτησής του είχε μπει και η Λουντογκόρετς, προσφέροντάς του καλύτερες συνθήκες, εντούτοις, το πορτογαλικό κλαμπ κέρδισε πόντους δεδομένου πως ο 25χρονος χαφ προτιμούσε επαναπατρισμό.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο Φιλίπε Σοάρες δείχνει να «ψάχνεται» στο νέο σταθμό της καριέρας του που επί της ουσίας προσφερόταν ως μία διέξοδος προκειμένου να βρει τον εαυτό του, παραμένοντας ανενεργός για μεγάλο χρονικό διάστημα με τα νούμερά του να φαντάζουν προβληματικά. Ενδεικτικό πως μετρούσε μόλις δύο συμμετοχές στο εγχώριο πρωτάθλημα με Μπράγκα και Μορεϊρένσε, με την επισήμανση πως ενεργοποιήθηκε ξανά μετά από περίπου ενάμιση μήνα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ζιλ Βισέντε.

Μέχρι πρότινος ήταν κλινικά μη διαθέσιμος εξαιτίας ενός μυϊκού προβλήματος που αντιμετώπιζε, ωστόσο, δήλωσε εκ νέου «παρών» ως μία λύση από τον πάγκο έχοντας επιστρατευθεί στο 60΄αντί του Γκουστάβο Σα. Σε ένα μισάωρο κατάφερε να σημειώσει 6/11 ακριβείς πάσες, 12 επαφές με την μπάλα, 1/3 εύστοχες μακρινές μπαλιές που επιχείρησε και έξι χαμένες κατοχές της μπάλας.

Στα αξιοσημείωτα της υπόθεσης δε και πιο συγκεκριμένα στο deal που επήλθε με τον ΠΑΟΚ για τον Φιλίπε Σοάρες έχει τοποθετηθεί μία ενδιαφέρουσα πτυχή, με το εν λόγω παράθυρο εσόδων να λειτουργεί αναλογικά με τον χρόνο συμμετοχής του. Συνεπώς, σε περίπτωση που ο Πορτογάλος μέσος αγωνιστεί σε ελάχιστα ματς εντός «ασπρόμαυρων» πρόκειται να καρπωθούν μία σημαντική πηγή εσόδων και αντ΄αυτού στο σενάριο που πάρει παιχνίδια στα πόδια του το ποσό αυτό θα μειώνεται, με τον εξάμηνο δανεισμό του να λήγει προσεχώς με οψιόν αγοράς τριών εκατομμυρίων ευρώ και το ποσό του δανεισμού είναι κλιμακωτό, έχοντας άμεση σχέση με το πόσο θα αγωνιστεί εκεί. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οικογενειακά το Πάσχα ο Τζίμας (pic)

Εκμεταλλευόμενος το νέο διήμερο ρεπό που δόθηκε από τον Ράζβαν Λουτσέσκου σε μία εβδομάδα αποφόρτισης για τον ΠΑΟΚ που αποσυμπιέστηκε εν πολλοίς...

Στην ίδια κατηγορία