Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Κλάους: «Για 1926 λόγους…»

Δημοφιλή

Αφορμή δοθείσης από την είδηση πως ο Στέφανος Αθανασιάδης κρεμάει τα παπούτσια του σε ένα παιχνίδι της μοίρας που η τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση σημειώθηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ Β, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ τίμησε τον πρώην επιθετικό της στην εκτός έδρας αναμέτρηση της δεύτερης ομάδας με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Λίγο αργότερα δε είπε και το δικό του «αντίο» στον άλλοτε αρχηγό του, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως είναι «ένα παιδί γέννημα-θρέμμα της ασπρόμαυρης οικογένειας που μεγάλωσε, έγινε αρχηγός, “μάτωσε” τα αντίπαλα δίχτυα κι έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας του ΠΑΟΚ.

Δείτε αναλυτικότερα το σχόλιο του Στέφανου Αθανασιάδη κάτω από την αντίστοιχη δημοσίευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Μάλιστα ο, βετεράνος εδώ και λίγες ώρες, ποδοσφαιριστής, είπε το δικό του ιδιαίτερο ευχαριστώ στον αγαπημένο του Δικέφαλο, μην κρύβοντας τα συναισθήματα του. «Για μια ζωή μαζί σου… Για 1926 λόγους δίπλα σου… Ευχαριστώ για όλα», ανέφερε στο συγκινητικό του μήνυμα ο Στέφανος Αθανασιάδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Με ανατροπή η Ιταλία επικράτησε της Αλβανίας

H Ιταλία αγχώθηκε, αλλά τελικά επικράτησε της Αλβανίας με 2-1. Για την Αλβανία δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει...

Στην ίδια κατηγορία