Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βάζει μία… τάξη στην Μπριζ ο Χάγιεν

Δημοφιλή

Σωρεία εξελίξεων έχει προκύψει στην επικείμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους «8» του UEFA Europa Conference League, Κλαμπ Μπριζ, δεδομένου πως την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Jupiler League γνώρισε ήττα με ανατροπή από την Σεντ Τρούϊντεν κάτι που επέφερε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ρόνι Ντέιλα. Συνεπώς, έως και τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, το βελγικό κλαμπ αναμένεται να συμβιβαστεί με την αναβάθμιση του Νίνι Χαγιέν, επικεφαλή προπονητή της δεύτερης ομάδας των Βέλγων, πιάνοντας δουλειά για τα… καλά.

Ενδεικτικό πως το διάστημα της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων φρόντισε να βάλει μία τάξη στο αγωνιστικό τμήμα, τακτική που συνεχίζει να εφαρμόζει αφιερώνοντας συνάμα χρόνο σε ατομικές συζητήσεις με το γκρουπ ποδοσφαιριστών του τόσο ενόψει της έναρξης του μίνι πρωταθλήματος της Jupiler League, εκεί όπου οι Βέλγοι έχουν οπισθοχωρήσει βαθμολογικά χάνοντας σημαντικό έδαφος, όσο και ενόψει των σετ αγώνων με τον ΠΑΟΚ για μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League.

Γίνεται αντιληπτό πως η παρουσία του Ρόνι Ντέιλα δημιούργησε ρήγματα εντός των Βέλγων που πλέον προσπαθούν να ανασυνταχθούν, με τον Νίκι Χαγιέν σε προσωπικές του τοποθετήσεις να αναλύει τον τρόπο δουλειάς του διευκρινίζοντας μεταξύ άλλων πως «θέλουμε κυρίως να βασιστούμε στα πράγματα που ήταν καλά και να συνδέσουμε την ποδοσφαιρική μας ικανότητα με το DNA της Κλαμπ Μπριζ».

Αναλυτικότερα όσα δήλωσε ο υπηρεσιακός προπονητής των Βέλγων:

«Ήθελα να μάθω από τους παίκτες τι πιστεύουν ότι λειτουργεί καλά στην ομάδα και τι θα μπορούσε να βελτιωθεί. Μετά τους εξήγησα τις αρχές μου. Τώρα θέλω να τα βάλω όλα σε μια σειρά. Διάβασα ότι θα κρατήσουμε το 4-3-3, ωστόσο για εμένα δεν έχει να κάνει με τον σταθερό σχηματισμό, αλλά με τη δυναμική της ομάδας. Κάθε παίκτης πρέπει να ξέρει ξεκάθαρα ποια είναι τα καθήκοντα του μέσα στο γήπεδο. Σε καταστάσεις που χάνουμε τη μπάλα, στην κατοχή, στην αντεπίθεση. Δεν πρόκειται να αλλάξω τα πάντα.

Έχω αφιερώσει πολύ χρόνο σε ατομικές συζητήσεις έως τώρα. Θέλουμε κυρίως να βασιστούμε στα πράγματα που ήταν καλά και να συνδέσουμε την ποδοσφαιρική μας ικανότητα με το DNA της Κλαμπ Μπριζ. Θέλω να βλέπω ένταση. Μου αρέσει να έχουμε και τη μπάλα, ναι, αλλά η ένταση παραμένει το πιο σημαντικό για εμένα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ίλιγγος: Η Mercedes δίνει γη και ύδωρ για να κάνει δικό της τον Φερστάπεν

Η Mercedes δίνει όλη την... αυτοκινητοβιομηχανία της στον Φερστάπεν για να τον κάνει δικό της και να επιστρέψει στα...

Στην ίδια κατηγορία