Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πρώτα προπόνηση, μετά… υπογραφές για Ράζβαν

Δημοφιλή

Αντικρύζοντας μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα λευκό απουσιολόγιο ο ΠΑΟΚ (σ.σ μη συμπεριλαμβανομένης της απουσίας του Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ) μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του ενόψει του Κυριακάτικου εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ενδεικτικό πως ο Αντρέ Βιεϊρίνια κατόπιν των ενοχλήσεων που είχε αποκομίσει από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη «δηλώνει» ετοιμοπόλεμος με φόντο το ματς με την Ένωση επιστρέφοντας σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Επί τους παρόντος για τους «ασπρόμαυρους» μένει να διευθετηθεί και η εκκρεμότητα με την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Ράζβαν Λουτσέσκου για plus τρεις αγωνιστικές περιόδους δεδομένου πως από πλευράς Μ. Ασίας γνωστοποιήθηκε πως ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής να παρευρεθεί στα γραφεία για τις τελικές υπογραφές της επέκτασης του συμβολαίου του. Μία συμφωνία προκαθορισμένη από τη ημέρα των Χριστουγέννων κατόπιν ενός τηλεφωνήματος του Ιβάν Σαββίδη προς τον Ρουμάνο τεχνικό προκειμένου να παρατείνει την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, το διαδικαστικό σκέλος της οποίας ολοκληρώνεται σήμερα (09.02).

Από τη στιγμή που το αγωνιστικό τμήμα έχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας (11:00) γίνεται αντιληπτό πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται να δηλώσει το «παρών» εκεί και εν συνεχεία να μεταβεί στα γραφεία της Τούμπας προκειμένου να ανακοινωθεί επισήμως η παραμονή του στον ΠΑΟΚ για τουλάχιστον τρεις ακόμη σεζόν. Απόφαση του ίδιου να μην προβεί σε δηλώσεις δεδομένου πως επιθυμεί να μετατοπίζει την προσοχή όλων κατ΄αποκλειστικότητα στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ και όχι στο συμβόλαιό του.

Για τον Ρουμάνο τεχνικό δε οι σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ ξεπερνούσαν ανέκαθεν το επαγγελματικό επίπεδο και όπως φροντίζει να επισημαίνει «ο ΠΑΟΚ είναι στη ψυχή μου και εκεί θα παραμείνει, καθώς είναι απίστευτη η εμπειρία που έχω ζήσει εδώ και συνεχίζω να τη ζω». Με την ολοκλήρωση του διαδικαστικού σκέλους με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, οι «ασπρόμαυροι» σφραγίζουν μία άκρως σημαντική τριπλέτα ανανεώσεων δεδομένου πως προ λίγων ημερών γνωστοποίησαν και την επέκταση της συνεργασίας τους με τους Τάισον Φρέντα και Τόμας Μουργκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία