Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μία «τριπλέτα» κλήσεις για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Μαρκίς Τάουνς, Μίχαλ Μιχάλακ και Έλβαρ Φρίντριξον συνθέτουν την «τριπλέτα» των διεθνών που κλήθηκαν από τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους στο πλαίσιο των Americup και Euro 2025, με τους δύο πρώτους να προστίθενται εσχάτως στο ρόστερ του ΠΑΟΚ ως αντικαταστάτες των Λαουρίνας Μπελιάουσκας και Άντριου Χάρισον. Ξεκινώντας από το τελευταίο μεταγραφικό χτύπημα του ΠΑΟΚ (σ.σ Μίχαλ Μιχάλακ) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τα ασπρόμαυρα και επί της ουσίας γνώρισε για πρώτη φορά τους νέους του συμπαίκτες, έχοντας πρωτίστως να περάσει από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και την κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Φώτη Τακιανό.

Ο Πολωνός γκάρντ είναι διεθνής με την Εθνική Πολωνίας, έχοντας συμπεριληφθεί μάλιστα στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος ενόψει των δύο αναμετρήσεων για τα προκριματικά του EURO 2025 με τη Λιθουανία και τα Σκόπια στις 22 Φεβρουαρίου και 26 Φεβρουαρίου αντιστοίχως.

Την ίδια στιγμή, στις κλήσεις την Εθνικής Ισλανδίας βρίσκεται ο επίσης, «ασπρόμαυρος» Έλβαρ Φρίντρικσον. Ο Ισλανδός πόιντ γκαρντ αποτελεί βασικό «γρανάζι» του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την προεπιλογή. Οι Ισλανδοί θα αγωνιστούν στις 22 Φεβρουαρίου την Ουγγαρία, ενώ τρεις μέρες αργότερα (25/2) θα έρθει αντιμέτωπη με την Τουρκία.

Επιπροσθέτως, στις κλήσεις της Δομινικανής Δημοκρατίας βρίσκεται και ο Μαρκίς Τάουνς για τα παιχνίδια των προκριματικών του Americup 2025. Γίνεται αντιληπτό δε πως ο ΠΑΟΚ έχει τρεις καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται στην προεπιλογή των Εθνικών τους ομάδων και το μόνο που μένει να φανεί είναι ποιοι θα βρίσκονται στις τελικές επιλογές και θα έχουν αγώνες τις επόμενες εβδομάδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ιωάννα Χαραλάμπους: «Αν υπάρχει θέληση, όλα είναι δυνατά»

Οι καθημερινές προσπάθειες των νεαρών παικτών του ΠΑΟΚ, που διαμένουν στο Σπίτι των ακαδημιών, δεν εξαντλούνται στις προπονήσεις, αφού...

Στην ίδια κατηγορία