Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Έκονγκ: «Κλείνω τα μάτια και ονειρεύομαι το τρόπαιο»

Δημοφιλή

Μιλώντας στο BBC της Αφρικής αφορμή δοθείσης από την πρόκριση της Νιγηρίας στον τελικό του AFCON με την Ακτή Ελεφαντοστού, ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ ξεκαθάρισε πως βασική του φιλοδοξία συνιστά η κατάκτηση του Copa Africa. Ένας παιδικός του στόχος που επιθυμεί εναγωνίως να πραγματοποιηθεί πόσω μάλλον κατόπιν της πορείας που έχει «διαγράψει» το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, έχοντας αναδειχθεί σε πρωταγωνιστική φιγούρα για τους «Σούπερ Αετούς».

Επιδόσεις που αναμενόμενα προκάλεσαν… αίσθηση τόσο στον επιθετικό της Νάπολι, Βίκτορ Όσιμεν, δεδομένου πως τον χαρακτήρισε πρότυπο πραγματικού ηγέτη όσο και στον Ρίο Φέρντιναντ που αποθανατίστηκε σε φωτογραφικά κλικ με το νούμερο της φανέλας του.

Αναλυτικότερα όσα υπογράμμισε ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ:

«Ονειρεύομαι στιγμές όπως τον τελικό της Κυριακής. Το έχω δει τόσες πολλές φορές. Και έχω κλείσει τα μάτια μου. Το να είμαι εκεί σε λίγες ημέρες και να έχω την ευκαιρία να πραγματοποιήσω το όνειρό μου μαζί με τη Νιγηρία, που δεν είναι άλλο από το να κατακτήσουμε το τρόπαιο, το κάνει εκπληκτικό».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Ζοσέ Πεσέιρο δεδομένου πως σε προσωπικές του τοποθετήσεις επισήμανε χαρακτηριστικά πως «Όταν υπέγραψα το συμβόλαιο, είπα ότι θέλω να κερδίσω το AFCON. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν ξέρω αν όλοι είχαν στο μυαλό τους πορεία όπως καταγράψαμε εκ του αποτελέσματος στη διοργάνωση. Εγώ όμως πίστεψα από την πρώτη στιγμή στο γκρουπ ποδοσφαιριστών μας. Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα μέχρι τώρα, θέλουμε να κατακτήσουμε το AFCON».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Zίβκοβιτς… λαμπρός τον οδηγεί!

Σεζόν καριέρας με τον ΠΑΟΚ κάνει φέτος ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που είναι ένας από τους ηγέτες στη φετινή προσπάθεια...

Στην ίδια κατηγορία