Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Στην τελική ευθεία με «λευκό» απουσιολόγιο

Δημοφιλή

Πλην της απουσίας του Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ στο AFCON δεδομένης της συμμετοχής του με τη Νιγηρία στην τελική φάση της μεγάλης αφρικανικής διοργάνωσης, ο Ράζβαν Λουτσέσκου «βλέπει» μετά από αρκετό καιρό λευκό απουσιολόγιο, υπολογίζοντας σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει επί του παρόντος στα «χέρια» του ενόψει του Κυριακάτικου εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ενδεικτικό πως ο Αντρέ Βιεϊρίνια κατόπιν των ενοχλήσεων που είχε αποκομίσει από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη «δηλώνει» ετοιμοπόλεμος με φόντο το ματς με την Ένωση επιστρέφοντας σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Στην παρούσα φάση, ο κύριος όγκος δουλειάς του αγωνιστικού τμήματος δίνεται στην τακτική και το επιθετικό πλάνο, με τους «ασπρόμαυρους» να ανανεώνουν εκ νέου το ραντεβού τους για σήμερα το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. «Το αγωνιστικό τμήμα να δουλεύει σκληρά προκειμένου να είναι έτοιμο για την μεγάλη πρόκληση και να πετύχει το στόχο του, που δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμούς» επισημαίνεται μεταξύ άλλων από πλευράς ΠΑΟΚ καταδεικνύοντας τη σημαντικότητα της απόσπασης των τριών βαθμών σε μία άκρως απαιτητική «μάχη».

Στο ίδιο μήκος κύματος αναμένεται να κινηθεί και με τον Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει ΑΕΚ δεδομένου πως επιθυμεί να δοθεί έμφαση κατ΄ αποκλειστικότητα στο επικείμενο ντέρμπι και όχι στις υπογραφές του συμβολαίου με τον Ρουμάνο τεχνικό. Μία επιθυμία που εξέφρασε ο Ρουμάνος τεχνικός λίγες ημέρες πριν κοντραριστεί με τους «κιτρινόμαυρους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί

Σύμφωνα με την Parisien, Κίλιαν Εμπαπέ και Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση λίγα λεπτά πριν από το...

Στην ίδια κατηγορία