Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πώς ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει από τον αποκλεισμό

Δημοφιλή

Η βραδιά της περασμένης Τετάρτης θα μείνει στην ιστορία και θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε έναν αγώνα μετά από σπουδαία εμφάνιση, αλλά αποκλείστηκε κυρίως μετά την απίστευτη ατυχία με τον σοκαριστικό τραυματισμό του Μπάμπα. Τι μπορεί να ακολουθήσει;

Δύο είναι οι δρόμοι μετά από τέτοιες βραδιές που στιγματίζουν μία χρονιά, γιατί βεβαίως δεν είναι ο τελικός που χάνεται, αλλά ο σοκαριστικός τρόπος που τελειώνει ο αγώνας και η διαδικασία των πέναλτι.

Ο ένας δρόμος είναι η… απογοήτευση και το πώς μπορεί να κυριαρχήσει εντός του συνόλου που είδε την τεράστια προσπάθειά του να πηγαίνει χαμένη. Είναι κι αυτό ένα ενδεχόμενο για μία πληγωμένη ομάδα, που έρχονταν από έναν βαρύ αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό, το γύρισε, απέδειξε την αξία της, αλλά εξαιτίας ενός απίστευτου περιστατικού έχασε μία πρόκριση.

Ο άλλος δρόμος είναι να κυριαρχήσει σε όλους, εντός και εκτός ομάδας το μήνυμα της ανακοίνωσης των οργανωμένων οπαδών που από την πρώτη στιγμή αποθέωσαν όλους όσους προσπάθησαν, τόνισαν τα θετικά, ζήτησαν συνέχεια της προσπάθειας και υποσχέθηκαν ακόμη μεγαλύτερη και λυσσαλέα στήριξη σε παίκτες και προπονητή.

Απογοήτευση και εσωστρέφεια επειδή χάθηκε από απίστευτη σύμπτωση ένας τελικός, ή εκμετάλλευση της εμφάνισης για να επαναληφθεί και στα επόμενα ντέρμπι Ελλάδας και Ευρώπης, εκεί που θα κριθούν οι στόχοι του Δικεφάλου.

Όλα βέβαια εξαρτώνται από την ομάδα και πώς εκείνη θα καταφέρει να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Όλα όσα γίνουν στα αποδυτήρια θα παίξουν ρόλο, αν και ο κόσμος πάντα δίνει το έναυσμα και τώρα τα μηνύματα ήταν πολύ ενθαρρυντικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σάστρε: «Στις δύσκολες στιγμές πάντα η Τούμπα αλλάζει την κατάσταση»

«Χρυσή» αλλαγή αποδείχτηκε ο Σάστρε, που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι με την ΑΕΚ. «Δίνουμε...

Στην ίδια κατηγορία