Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ανεβάζουν «στροφές» Μιχαηλίδης-Σάστρε

Δημοφιλή

Διπλό απρόοπτο επιφύλασσε η επιστροφή του ΠΑΟΚ στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας κατόπιν της ολιγοήμερης άδειας που εξασφάλισε στο αγωνιστικό τμήμα ο Ράζβαν Λουτσέσκου λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League από τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων. Ενδεικτικό πως Ράχμαν Μπάμπα και Μάγκομεντ Οζντόεφ αποκόμισαν ενοχλήσεις σε δικέφαλο και τετρακέφαλο αντίστοιχα έχοντας υποβληθεί σε θεραπεία.

Απεναντίας, στο ήδη επιβαρυμένο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ φαίνεται πως Γιάννης Μιχαηλίδης και Ζόαν Σάστρε ανεβάζουν ολοένα και περισσότερο «στροφές» δεδομένου πως ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο εν αντιθέσει με τον Ισπανό δεξιό οπισθοφύλακα που ξεκίνησε τρέξιμο. Υπενθυμίζεται πως ο πρώτος έμεινε εκτός από την αναμέτρηση του Δικεφάλου στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό και έκτοτε δεν κατάφερε να βρεθεί σε επίπεδο που να επιτρέπει την επαναδραστηριοποίησή του σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Μαζί με τον Ζόαν Σάστρε (σ.σ υπέστη κάταγμα στην πρόσθια επιφάνεια του αριστερού ημιθωράκιου) αναμένεται να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το διάστημα της διακοπής προκειμένου να δηλώσουν εκ νέου παρόντες στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου. Σταθερά εκτός παραμένει και ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ δεδομένου του τραυματισμού που είχε αποκομίσει από την περίοδο παρουσίας του στο AFCON καθώς υπέστη θλάση τρίτου βαθμού, έχοντας περάσει την πόρτα του χειρουργείου και μένοντας εκτός δράσης έως και το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Κάτι που σημαίνει πως τίθεται ξεκάθαρο θέμα στα μετόπισθεν του ΠΑΟΚ, έχοντας αναγκαστεί να επιστρατεύσουν ουκ ολίγες φορές τον Τόμας Κεντζιόρα στη θέση του Νιγηριανού κεντρικού αμυντικού, κινούμενος στα… κόκκινα με τη διακοπή να φαντάζει μία εξαιρετική επιλογή αποφόρτισης του Πολωνού στόπερ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 85χρονος που πυροβόλησε αδέσποτο

Αδέσποτο σκύλο τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο 85χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή του Δήμου Δέλτα για παραβίαση της νομοθεσίας...

Στην ίδια κατηγορία