Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δεν θα… ανταμώσουν Μπάμπα-Έκονγκ

Δημοφιλή

Ιδιαίτερα γεμάτος είναι ο φάκελος διεθνών του ΠΑΟΚ δεδομένου πως έξι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας έχουν κληθεί στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, απουσιάζοντας από τη μίνι προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος το διάστημα της διακοπής του μίνι πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Στα αξιοσημείωτα δε πως ο Άλι Σαμάτα που επρόκειτο να δήλωνε το «παρών» με την εθνική Τανζανίας στις αναμετρήσεις με Βουλγαρία (σ.σ συνεπώς δεν θα ανταμώσει με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ) και Αζερμπαϊτζάν κατόπιν προσωπικής του επιλογής δεν συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις και αντ΄αυτού παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ράχμαν Μπάμπα που απουσιάζει από την Γκάνα και τους αγώνες που έχει προγραμματισμένους το εν λόγω χρονικό διάστημα δεδομένου πως έχουν μπει στο μυαλό του σκέψεις απόσυρσης εξαιτίας του επιβαρυμένου με τραυματισμούς παρελθόντος του Γκανέζου αριστερού οπισθοφύλακα. Κάτι που σημαίνει πως αναμένεται να χάσει μαζί με τον τραυματισμένο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ έναν… ασπρόμαυρο εμφύλιο και πιο συγκεκριμένα τη συνάντηση των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων που έχει προγραμματιστεί για την αυριανή 22.03 ημέρα στις 18:00.

Αναφορικά με τον Νιγηριανό κεντρικό αμυντικό αξίζει να ειπωθεί πως ταλαιπωρείται με θλάση τρίτου βαθμού από την παρουσία του στο AFCON περνώντας την πόρτα του χειρουργείου και θέτοντας εαυτόν εκτός τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο και από την εθνική Νιγηρίας στα ματς που έχει προγραμματισμένα αυτό το διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τη γλύτωσε για Λαμία ο ΠΑΟΚ

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας είχε καλέσει σε απολογία τον ΠΑΟΚ, με αφορμή τον πρόσφατο εκτός έδρας αγώνα...

Στην ίδια κατηγορία