Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πήρε παίκτη στο χάντμπολ ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ έφτασε σε συμφωνία με τον Σερουμπίν Ταμπαγκέ, με τον Α.Σ. ΠΑΟΚ να ανακοινώνει πριν λίγα λεπτά την έναρξη της συνεργασίας με τον πλέι-μέικερ από την Γκαμπόν.

Αναλυτικά όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Σερουμπίν Ταμπαγκέ, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Γεννημένος στην Γκαμπόν στις 30/12/1994, ο Σερουμπίν Ταμπαγκέ αγωνίζεται ως πλέιμεϊκερ και έχει ύψος 186cm.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στο χάντμπολ το 2012, παίζοντας στην Padré-Pio από την Γκαμπόν, στην οποία έμεινε έως το πρώτο μισό της σεζόν 2013-2014, καθώς στο δεύτερο αγωνίστηκε στην Nziko HC από το Καμερούν.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία διετία (2014-16) στην Raja d´Agadir από το Μαρόκο.

Τη σεζόν 2016-17 έκανε το πρώτο βήμα στην Ευρώπη, παίζοντας για την MYK HC από την Τουρκία. Εκεί, πραγματοποίησε δύο γεμάτες χρονιές στην Superligue, καθώς παρέμεινε και τη σεζόν 2017-18.

Την επόμενη σεζόν (2018-19) αγωνίστηκε στα Σκόπια με την φανέλα της HC Pelister, ενώ ακολούθησε μία διετία (2019-21) στην Γαλλία, παίζοντας για τις φανέλες των Saint-Flour και JS Cherbourg. Μάλιστα στην Saint-Flour αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης και καλύτερος αριστερός ίντερ της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε στην Ιταλία, και πιο συγκεκριμένα στην Raimond Handball Sassari, παίζοντας στην ιταλική Serie A. Εκεί, κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας, ενώ αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης και πρώτος σκόρερ.

Την περσινή αγωνιστική σεζόν (2022-23) αγωνίστηκε με τη φανέλα της γαλλικής, Strasbourg Eurometropole Handball.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Σερουμπίν Ταμπαγκέ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Όλοι με υποδέχτηκαν με το καλύτερο τρόπο, οι άνθρωποι της ομάδας, ο προπονητής και οι νέοι μου συμπαίκτες, κάτι το οποίο εκτιμώ. Όταν ο ΠΑΟΚ με προσέλκυσε, έδειξα αμέσως την ικανοποίηση μου και την χαρά μου, ώστε να έρθω σε αυτόν τον μεγάλο Σύλλογο. Ήρθα εδώ για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, παιχνίδι με το παιχνίδι, ώστε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Σερουμπίν!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι κορασίδες του ΠΑΟΚ πάνε τώρα για τη μεγάλη «κούπα»!

Η οργανωμένη και συστηματική δουλειά, που άρχισε στα τμήματα υποδομής του γυναικείου μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αποδίδει καρπούς. Οι κορασίδες...

Στην ίδια κατηγορία