Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τζιτζικώστας: «Ο Σαββίδης δημιουργεί χιλιάδες θέσεις εργασίας και φέρνει ανάπτυξη»

Δημοφιλή

Ολοκληρώθηκε ο αγιασμός του νέου προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στην περιοχή των Ταγαράδων, με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα να παραχωρεί δηλώσεις και να αποθεώνει τον Ιβάν Σαββίδη, τονίζοντας πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει συνδεθεί με σημαντικά έργα, δημιουργούν χιλιάδες θέσεις εργασίας και φέρνουν ανάπτυξη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«H σημερινή μέρα είναι αναμφίβολα πολύ σημαντική για την Θεσσαλονίκη, την Μακεδονία, αλλά και συνολικά για τον αθλητισμό της χώρας. Με την σημερινή θεμελίωση αλλά και με την ολοκλήρωση του έργου αυτού, του νέου προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ, νομίζω ότι ολοκληρώνεται ένα όνειρο ζωής για την οικογένεια του συλλόγου.

Ταυτόχρονα αναβαθμίζεται συνολικά η περιοχή, βελτιώνονται οι συνθήκες αθλητισμού για τους αθλητές μας και είναι ένα προπονητικό κέντρο που θα έχει και ένα σημαντικό, αναπτυξιακό πρόσημο που θα αποτελεί πόλο έλξης για ομάδες από όλον τον κόσμο.

Εμείς ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες που ήδη έχουμε ξεκινήσει, για την στήριξη των ομάδων μας στην Μακεδονία και ταυτόχρονα θα μελετήσουμε σε συνεργασία με την ομάδα του ΠΑΟΚ και τις τυχόν ανάγκες που προκύπτουν από αυτό το σημαντικά μεγάλο έργο στο επίπεδο των υποδομών.

Της διασύνδεσης δηλαδή αυτού αθλητικού αυτού κέντρου των 150 στρεμμάτων με την υπόλοιπη Θεσσαλονίκη και το οδικό μας δίκτυο. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και να πω συγχαρητήρια στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, τον πρόεδρο, τη διοίκηση, τους παίκτες, τους αθλητές, τους φιλάθλους, αλλά και όλους τους ανθρώπους που αισθάνονται ότι ανήκουν σε αυτήν την μεγάλη οικογένεια.

Πράγματι, ο Ιβάν Σαββίδης έχει συνδεθεί με σημαντικά έργα, που αναβαθμίζουν την περιοχή μας, δημιουργούν χιλιάδες θέσεις εργασίας και φέρνουν ανάπτυξη. Είναι προφανές πως και αυτό το έργο, του προπονητικού κέντρου, θα συμβάλλει σε αυτήν την ανάπτυξη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Σβαμπ κοντεύει τις 200 συμμετοχές σε τέσσερα χρόνια!

Από τα συμβόλαια, που ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν, είναι κι αυτό του Στέφαν Σβαμπ. Ο Αυστριακός κεντρικός χαφ,...

Στην ίδια κατηγορία