Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Παυλίδης: «Δύσκολο να σπάσω το ρεκόρ του Κρόιφ» (video)

Δημοφιλή

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε χατ-τρικ και η Αλκμααρ επιβλήθηκε εύκολα της Χέρενφεν με 3-0, σε αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος. Με αυτό το χατ τρικ, ο Έλληνας επιθετικός έπιασε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ τον Σαντιάγκο Χιμένες, ο οποίος πέτυχε μόνο ένα γκολ στο άνετο 4-0 της Φέγενορντ επί της Φίτεσε.

Ο Έλληνας άσος έχει σκοράρει και στα εννέα παιχνίδια της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα και… βλέπει τον Κρόιφ, ο οποίος τη σεζόν 1966-67 είχε σκοράρει στις 14 πρώτες αγωνιστικές. Μετά το παιχνίδι ρωτήθηκε, μάλιστα, για το ρεκόρ του «ιπτάμενου Ολλανδού».

«Είναι πάντα ωραίο να σπάς κάποιο ρεκόρ. Ο Γιόχαν Κρόιφ σκόραρε 14 γκολ στα 14 πρώτα παιχνίδια. Ήξερα για το ρεκόρ και ξέρω οτί είναι δύσκολο να το σπάσεις, αλλά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ακριβώς πίσω από τον Κρόιφ. Είναι πάντα καλό και θετικό το συναίσθημα να βρίσκεται μαζί με έναν θρύλο», ήταν κάποια από τα λόγια του.

 

 


Τελευταία νέα

Ελεύθερη είσοδος στη φιέστα του ΠΑΟΚ

Με ελεύθερη είσοδο αναμένεται να διεξαχθεί η φιέστα του ΠΑΟΚ κατά την τελευταία αγωνιστική του υποχρέωση τη φετινή αγωνιστική...

Στην ίδια κατηγορία