Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

«Πλουσιοπάροχη πρόταση ΠΑΟΚ σε Λιβάγια»

Δημοφιλή

Δίνουν και παίρνουν τα μεταγραφικά σενάρια σε κροατικά ΜΜΕ αναφορικά με το φερόμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον σταρ της Χάιντουκ Σπλιτ, Μάρκο Λιβάγια, δημοσιοποιώντας περαιτέρω λεπτομέρειες για το φημολογούμενο φλερτ των «ασπρόμαυρων». Όπως επισημαίνει ιστοσελίδα της εν λόγω χώρας, ο Δικέφαλος έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον 30χρονο ποδοσφαιριστή η οποία μάλιστα είναι πλουσιοπάροχη προκειμένου να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, «ο ΠΑΟΚ προσφέρει στον Λιβάγια ένα συμβόλαιο με το οποίο ο παίκτης θα αμείβεται από 1.5 έως 2 εκατομμύρια για κάθε χρόνο αυτού». Στη συνέχεια τονίζεται χαρακτηριστικά πως θα μπορούσε το όλο θέμα να περνάει από τα «χέρια» του Βιτσένζο Καβαλιέρε, που εργάζεται στη μανατζερική εταιρεία που ανήκει ο Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Μάρκο Λιβάγια «συνδέεται» με την ασπρόμαυρη μεταγραφική λίστα δεδομένου πως παρελθοντικές αναφορές τον ήθελαν να μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ προκειμένου να στελεχώσει τη γραμμή κρούσης του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

To FORZA Group TV κληρώνει εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό ένα εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2024/2025 στη Θύρα 7 του γηπέδου...

Στην ίδια κατηγορία