Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ελεύθερη είσοδος στη φιέστα του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Με ελεύθερη είσοδο αναμένεται να διεξαχθεί η φιέστα του ΠΑΟΚ κατά την τελευταία αγωνιστική του υποχρέωση τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο Γήπεδο Νέων Επιβατών το Σάββατο 25 Μαΐου και ώρα 13:45 προκειμένου να βάλει το «κερασάκι» στην τούρτα σε μία άκρως πετυχημένη χρονιά. Κάλεσμα στους φίλους του Δικεφάλου απηύθυνε μάλιστα και ο Θαλής Θεοδωρίδης, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «τους θέλουμε αύριο κοντά μας, ώστε να τους χαρίσουμε την χαρά των δύο τροπαίων, πανηγυρίζοντας μαζί μας αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία».

Από πλευράς ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του επισημαίνεται χαρακτηριστικά: Για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχεται το Σάββατο 25 Μαΐου και ώρα 13:45, στο Γήπεδο Νέων Επιβατών, τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Δικέφαλος, μετά την περήφανη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ολοκληρώνει τις φετινές υποχρεώσεις του ως «Νταμπλούχος» Ελλάδος, θέλοντας να τελειώσει το πρωτάθλημα ως αήττητος, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα σε μία άκρως πετυχημένη χρονιά.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να δώσει δυναμικό παρών, πανηγυρίζοντας με τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» την κατάκτηση του «νταμπλ».

Η είσοδος στην αναμέτρηση είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Morris, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ήταν μία άκρως πετυχημένη χρονιά, κατακτώντας τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το κύπελλο, με πολύ καλή συγκομιδή βαθμών και καλά αποτελέσματα. Μας μένει ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα μας, προκειμένου να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ως αήττητοι. Περιμένω από τις παίκτριες να παραμείνουν συγκεντρωμένες στο αγωνιστικό κομμάτι, όπως πρέπει, και οι πανηγυρισμοί μπορούν να περιμένουν 90 λεπτά.

Όταν κατακτάς ένα πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών, δίχως να έχεις ούτε μία ήττα, παρά μόνο δύο ισοπαλίες μέχρι στιγμής, αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Είναι ο μοναδικός στόχος που απέμεινε, να παραμείνουμε αήττητοι, κάνοντας ακόμα μία νίκη. Όλα τα κορίτσια είναι έτοιμα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και αυτού του αγώνα, και να μην παρασυρθούν από την πρόωρη έναρξη των πανηγυρισμών.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Κόσμο μέσα από την καρδιά μας, τόσο εγώ, όσο και το σταφ και οι παίκτριες, καθώς μας στήριξε πάρα πολύ, τόσο στα δύσκολα παιχνίδια, όσο και στις δύσκολες στιγμές των παιχνιδιών στην έδρα μας. Ταυτόχρονα και στα εκτός έδρας παιχνίδια, όσοι μπόρεσαν, μας ακολούθησαν. Τους θέλουμε αύριο κοντά μας, ώστε να τους χαρίσουμε την χαρά των δύο τροπαίων, πανηγυρίζοντας μαζί μας αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

To FORZA Group TV κληρώνει εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό ένα εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2024/2025 στη Θύρα 7 του γηπέδου...

Στην ίδια κατηγορία