Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Τελευταία «πινελιά» από Τάισον

Δημοφιλή

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική περίοδος για τον ΠΑΟΚ δεδομένου πως το φινάλε τον βρήκε πρωταθλητή της Stoiximan Super League, με τον Τάισον να «αφήνει» την τελευταία πινελιά. Ενδεικτικό πως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που κατέθεσε εξαιρετικά δείγματα «γραφής» με τη φανέλα του Δικεφάλου, σημείωσε το τελευταίο τέρμα της σεζόν με άψογο τελείωμα στην εκτός έδρας δοκιμασία του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χαρίζοντάς του τον πολυπόθητο τίτλο.

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω στις πρώτες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ασπρόμαυρων» το παρθενικό γκολ του 2023-2024 καταγράφηκε από παίκτη της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο πρώτο τέταρτο της εκτός έδρας αναμέτρησης στο Teddy Stadium από τον Γκότλιμπ. Σε μία προσπάθεια να τροφοδοτήσει τον γκολκίπερ των Ισραηλινών που βρέθηκε σε λάθος θέση, τοποθέτησε τον ΠΑΟΚ σε ρόλο οδηγού, με το φινάλε να τον βρίσκει νικητή εξασφαλίζοντας την ευρωπαϊκή του συνέχεια.

Άξιο αναφοράς δε πως το πρώτο άτυπο γκολ που επιτεύχθηκε για το αγωνιστικό τμήμα στη θερινή προετοιμασία του Δικεφάλου στην Ολλανδία είχε «εκτελεστή» τον Βασίλη Γκορντεζιάνι σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

To FORZA Group TV κληρώνει εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό ένα εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2024/2025 στη Θύρα 7 του γηπέδου...

Στην ίδια κατηγορία